עוגה לחנוכת בית ../images/Emo82.gif
לא מזמן נכנסתי פה לפורום ולפורום השכן של עוגות מעוצבות.. ונתקלתי בעוגה שצירפתי...(אחד מהפורומים הנ"ל) היה רשום שזוהי מישהי מתחילה והיו כמה הצעות לשיפור, אבל בכל מקרה בעיניי העוגה הזאת נראת כל כך טוב. בקרוב אני עוברת דירה ואנחנו נעשה ערב עם כל המשפחה מעין "חנוכת בית" וחשבתי על להזמין עוגה ממש מהסגנון של התמונה הזאת...ואפילו כמוה.(ממש התלהבתי) 2
שאלות: 1- האם אתם יכולים להביא לי מספרים של אנשים שמתעסקים מזה או מקומות - אני גרה בעפולה,( ראיתי שהרוב פה מאיזורים הרבה יותר מרוחקים), בדקתי בטאגליין והכי קרוב זה חיפה, וזה רחוק לנו לנסוע עד לשם בשביל להביא את העוגה... אפשרי באזור עפולה או טבריה. 2- כמה עוגה כזאת תעלה? הבנתי שהמחירים הם די יקרים, ושעוגה של 190 ש"ח נחשבת ממש זול פה שהיא בקושי מכסה את העלות.. אז כמה זה +- אמור לעלות, כמה אתם הייתם לוקחים-סתם כדי שאני אדע בערך אם זה בכלל מתאים לי בסביבות מחיר כזה. אני יודעת שהמחיר משתנה בהתאם למה נמצא על העוגה וכמה פריטים אבל רוצה לדעת בגדול הערכת מחיר.(מתכוונת לעוגה שתראה בערך למה שצירפתי). אין לי בעיה שמישהי שאין לה הרבה ניסיון בתחום וגרה באזור שלי... תעשה לי... זה שאין הרבה ניסיון לא אומר שזה יוצא פחות טוב... אז כל מישהי שהיא עושה או שמכירה מישהי מוזמנת לפנות אלי פה או במסר. בנוסף רוצה להגיד כל הכבוד על הדברים המדהימים שאתם עושים, אני רואה פה עוגות ויצירות כל כך יפות שממש לא רואים הבדל מבן אדם ותיק בתחום( לפחות לא בעיני הלא מקצועית בתחום זה), תמשיכו כך זה כל כך יפה ולמי שיש את זה , זה פשוט כשרון!
לא מזמן נכנסתי פה לפורום ולפורום השכן של עוגות מעוצבות.. ונתקלתי בעוגה שצירפתי...(אחד מהפורומים הנ"ל) היה רשום שזוהי מישהי מתחילה והיו כמה הצעות לשיפור, אבל בכל מקרה בעיניי העוגה הזאת נראת כל כך טוב. בקרוב אני עוברת דירה ואנחנו נעשה ערב עם כל המשפחה מעין "חנוכת בית" וחשבתי על להזמין עוגה ממש מהסגנון של התמונה הזאת...ואפילו כמוה.(ממש התלהבתי) 2