עוגה ליום הולדת שבעים

מזאלונה

New member
עוגה ליום הולדת שבעים

של אמא של חברה טובה (וגם האמא עצמה אישה מקסימה במיוחד). היא חובבת תשבצים, ולכן ניסיתי ליצור מין תשבץ על העוגה - לא היה לי טוש לציור ולכן השתמשתי בקוביות של בצק שעליהן כתבתי במכחול עם צבע מאכל שחור. חייבת לציין (להגנתי....) שהעוגה נעשתה אחרי יום שלם במטבח, מאבקים אין סופיים עם התנור שסירב להתפיח את העוגות (יש שם שתי עוגות, שביניהן ומעליהן גאנאש), ועוד עם זאטוטית בת שנה שניסתה לאכול את כל הקישוטים תוך כדי כך שאמא עובדת. יש הרבה מקום לשיפור ביישור של העוגות, ברידוד דק יותר של העלים ובקווים "משוייפים" יותר של הריבועים, אבל סך הכל הייתי מרוצה והתגובות על העוגה היו נפלאות. מחכה כבר להזדמנות הבאה לעוגה - הפעם ליום ההולדת השמונים של הסבתא הפרטית שלי!

MP826

New member
מקסימה ../images/Emo23.gif אהבתי

עוגה נקיה ועדינה. גם אני אהבתי את המשטח היצירתי.

Netel

New member
מקורי ויפה../images/Emo140.gif

ועם מה חתכת את השוליים של הורדים? זה נותן להם מראה טבעי יותר

מזאלונה

New member
עם חותכן מאוד יקר ../images/Emo3.gif

תפוחן (כלי להוצאת ליבת תפוחים) שקניתי בסכום מטורף של כתשעה שקלים תמימים! אגב, את הסגירה של העוגה, שלא כל כך רואים בצילום הזה, עשיתי עם אותו חותכן.

מזאלונה

New member
תוספת להודעה

אתמול העליתי כאן את התמונות מתוך כוונה להראות מה יצא אחרי דיונים ארוכים בפורום ולקבל הערות על מנת ללמוד ולהשתפר. מכיוון שזמני היה קצר, כתבתי הודעה קצרה בלבד, והתכוונתי להוסיף בהמשך תודות לכל מי שעזר לי בהעלאת רעיונות. אחרי תגובה חריפה למדי שקיבלתי הבוקר, המעירה לי על חוסר הנימוס שלי בכך שלא כתבתי תודה, אני מצרפת כאן קישור להודעה המקורית ולדיון שבו הועלו המון רעיונות שבהם השתמשתי. אני מודה לכל אחד מן המשתתפים על הרעיונות היפים, על העזרה ועל הרצון הטוב. ולמי שנפגעה, ובצדק, כי היא היתה זו שעזרה המון.... שוב סליחה, ותודה, ומקווה שנוכל להמשיך לשמור על אווירה טובה.

מזאלונה - חייבת להגיב...

הודעתך המתנצלת פשוט הביאה אותי לכתוב - אנחנו פה בפורום מתהדרות כל הזמן ב"אוירה הנינוחה" "בשיתוף" "בפרגון", מהות הפורום היא לשאול, להתלבט, ליצור סיעור מוחות כדברי טלטלים. את התייעצת לגבי רעיון כלשהו. המשתתפות פה תרמו לדיון וכל אחת זרקה רעיון. את לקחת את הרעיונות ויצרת עוגה נהדרת. את יצרת עוגה נהדרת. אז אחרי שהעלת את התמונה לפורום קיבלת תגובה חריפה שמעירה לך על חוסר נימוס??? שלא הודת ולקחת את כל הקרדיט לעצמך??? סליחה??? איזה חוסר נימוס? האם כל אחת שהתייעצה פה חייבת להודות שוב ושוב למי שנתנה לה את הרעיון? את מתנצלת שלא נתת קרדיט - אבל הקרדיט כולו שלך. במה השתמשת? ברעיון? על זה את צריכה להודות?? אז בשביל מה אנחנו כאן? ולזו שנפגעה כי היא זו שעזרה לך המון - מבלי שאדע מי את - את באמת חושבת שחלקך בעוגה היה כ"כ גדול עד שמזאלונה צריכה להשתתף איתך בקרדיט? נו באמת. מזאלונה - העוגה נהדרת. כל הכבוד לך!!!

מזאלונה

New member
ראיתי, תודה

לשמחתי חילוקי הדעות הסתיימו ברוח טובה (אני מקווה שגם עבור הצד השני).

עוגה מתוקה אבל שאלה

למה לא ציפית את העוגה על הצד השני? כךהיתה לך עוגה יותר ישרה סתם שאלה רק לשם הלימוד

1נרקיס

New member
עוגה נהדרת ורעיון מקסים

יופי של עבודה. אהבתי את שילוב הצבעים העדין וההרמוני.

מזאלונה

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif הבהרה ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אני מבקשת מכן לקרוא את ההודעה שהוספתי שהכותרת שלה היא "תוספת להודעה". קיבלתי הערה על כך שלא ציינתי כי נעזרתי ברעיונות של בנות שהועלו בפורום. ברור שלא היתה לי כוונה לקחת לעצמי קרדיט בלעדי על העוגה. צר לי שוב אם מישהי נפגעה, ואני מקווה שהתנצלותי תתקבל.

t a l talim

New member
בטוחה שהתנצלותך תתקבל! ../images/Emo140.gif

קורה ששוכחים... מאמינה (ומקווה) שמי שנפגעה תסלח על כך.

למעלה