עוגה למסיבת רווקות

superorti

New member
עוגה למסיבת רווקות

היי מישהי/מישהו יוכל להדריך אותי כיצד לעצב עוגה כמו בתמונה המצורפת?
תודה:)

 
היי

בגדול את צריכה לאפות עוגה ברינג מלבני, לחתוך את העוגה בזהירות לצורה הרצויה, לאפות עוד שני עוגות קטנות של חצאי עיגול להניח בחלק של החזה, לצפות את הכל בקצפת ולזלף ביד חופשית... שיהיה בהצלחה
 

superorti

New member
תודה

הבעיה היא בחצאי עיגול..
איזה תבנית זו? אין לי כזו. האם ידוע לך אם יש חד פעמי? כי זה יהיה ממש לשימוש בודד הזה בלבד.
לגבי המלבן תיארתי לעצמי..ואת הרינג אפשר להחליף בתבנית חד פעמית גדולה,לא?
 

Miss Cake1

New member
לדעתי אין תבנית כזו בחד פעמי..

זו תבנית לא גדולה ונמכרת בזוג של חצאיי עיגול.
מה שאת כן יכולה לעשות זה לחפש קלקר חצי עיגול בגודל המתאים או עיגול שלם ולחתוך לחצי ועל זה לעבוד... לדעתי לצפות את הקלקר בבצק סוכר, תניחי על העוגה ומעל לזלף.
כמובן מתחת לקלקר תשימי תחתית קרטון מוזהבת של עוגה בדיוק בקוטר של תחתית חצי העיגול.
 
עיצובים בחן - מורה לבצק סוכר

אז איך מכינים כזאת עוגה.
א. מכינים את כולה מעוגה בלי תוספות שלא אכילות.
ב. יש תבניות עגולות קטנות בצורת כדור שאפשר לרכוש משמש לעוד מיליון רעיונות בהמשך.
ג. יש להכין עוגה שיכולה להיות שוקולוד או טורט או כל עוגה בחושה שתחליטי כי זאת העוגה שאת רוצה רק שלא תהיה רכה מידי הסיבה הבצק סוכר בעל משקל נכבד.
ד. לאחר הכנה יש לצייר על דף או פרגמנט או בריסטול את הצורה של המחוך זה כדי שיצא מדוייק.
ה. תניחי את הבריסטול (לדוג בריסטול) על העוגה ותתחילי לחתוך את הצורה.
ו. לאחר מכן תוכלי לצפות את העוגה או בבצק סוכר או שאפשר גם בזילף סתם עוד רעיון כמובן שאת תחליטי.
ז. הזילופים פה מאוד קלים קחי את הזמן והסבלנות ובטוח שזה בסוף יצא מושלם.
ח. בקשר לזילוף את יכולה לזלף לדוג עם קרם חמאה שאני אישית מאוד אוהבת אותו עמיד במיוחד תוסיפי קצת מיץ תפוז או שתוסיפי תמצית וניל אפשר גם עם גנאש מוקצף.
ט. תוסיפי צבע מאכל (ג'יל) לקרם ותתחילי לזלף.
י. הפרחים שמופיעים כאן הם מאוד פשוטים כל מה שאת צריכה לעשות זה לרדד חתיכת בצק סוכר בצורת מלבן לגלגל אותו ובכל קטע של גלגלול לשנות את מיקום הגובה קל ופשוט.
יא. את הסרט אפשר כמו בתמונה אני הייתי מכינה אותו מבצק סוכר.
יב. עלים אפשר להכין ביד אין צורך לקנות את החותכנים אלא את תשתמשי בהמשך איתם.
זהו מקווה שעזרתי בהצלחה.
טיפ קטן אבל חשוב את העוגה קודם כל לפני הכל תניחי על קרון או כל דבר אחר שנשאר קבוע גם אחר כך עם העוגה רצוי לעטוף אותו לפני שיתאים לעוגה.
ממני חן דה גרסייה - עיצובים בחן.
 

superorti

New member
תודה

יודעת איך להכין את הבסיס ואיך לעבוד עם בצק סוכר וזילוף. יש לי נסיון רב ומצקועי בתחום הוקנדטוריה.
השאלה היתה לגבי החצאי עיגול וכבר ענו לי. תודה בכל אופן על התשובה המפורטת!
 
למעלה