עוגה לפרישה לפנסיה

• פותח הנושא winny
  • פורסם בתאריך

winny

New member
עוגה לפרישה לפנסיה

היי לכולם, אני רוצה להכין עוגה לקראת פרישה לפנסיה. חשבנו על שני כסאות נח ושמשיה. משהי ראתה פעם תמונה דומה? חיפשתי בקבצים של שני הפורומים, ולא מצאתי... תודה.

net the jet

New member
תנסי בגוגול. לא זכור לי משהו.. אבל את יכולה

בהחלט ללכת על מה שרצית בלי לראות דוגמא. ציירי לך את מה שאת רוצה, איפה בדיוק את ממקמת כל דבר על העוגה, סגירה וכ"ו. ככה אני מתכננת עוגות- ניר ועפרון.( הכי כיף! )

s f a r a d i t

New member
אלפחוראס למתחילים! קל ומהיר

אלפחורס ארגנטינאים מצרכים 1 מרגרינה 2 ביצים 200 גר קורנפלור שקית אבקת אפיה 200 גר קוקוס מגורד 2 כוסות קמח תופח 1 כוס סוכר קופסת ריבת חלב תמצית וניל אופן הכנה 1: מערבבים את הסוכר והביצים עד ליחוד החומרים 2: מוסיפים את הביצים אחד אחד יחד עם הוניל 3: בקערה אחרת מערבבים את הקמח, הקורנפלור והאבקת אפיה 4: לאחד את שתי ההכנות וללוש היטב עד שהבצק קצת קשה ולא נדבק לידיים , אז נדע שהוא מוכן 5: להכניס את הבצק לתוך שקית ניילון ולשמור במקרר לשעת 6: לאחר שעה במקרר, מוציאים אותו ובעזרת מערוך מתחילים ללוש את הבצק :7 לוקחים כוסית קטנה גודל של ליקר בערך כדי שבעזרתה נחתוך עיגולים של העוגיות :8 מסדרים את העיגולים בתבנית לאפייה תוך לא יותר מ 10 דקות לאפיה על אש חזקה כשמתקרר לוקחים 2 עוגיות מורחים עלייהן ריבת חלב ומעבירים בשוליים את הקוקוס

s f a r a d i t

New member
אני אף פעם לא ניסיתי להחליף בין מרגרינה לחמאה

אפשר לנסות, אבל אני חושבת שחמאה היא לא לעוגיות.....

net the jet

New member
אנטי בטוחה שאפשר, מרגרינה זה די אסון... אני

לא נוגעת במרגרינה לכלום.

למעלה