למשל זו
1 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
תמצית וניל
250 גרם תמרים מעוכים עדיף מג'הול כי הם רכים ,אני מעבדת במעבד מזון
5 כפות רסק תפוחים
אגוזים קצוצים גס- אופציונלי
2 וחצי כוסות קמח
שקיק אבקת אפיה
טיפונת מלח
כוס תה חזק/ מים רותחים/ אמריקנו
תבלינים לפי מה שאת אוהבת, אני מתבלת יחסית הרבה עם מוסקט מגורר טרי,זנגויל טרי מקוצץ דק,קינמון, זסט לימון וכשנחה עלי הרוח גם פלפל שחור במידה
לערבב את היבשים ,בקערה אחרת את השמן והרסק , לסרוגין לערבב את הנוזלים עם הקמח ועם המים הרותחים והתמרים.
אפיה בחום בינוני בערך שעה, תלוי בתנור, העוגה מוכנה כשהיא יציבה אך רכה למגע, ספוגית משהו...