הבצק 250 גר' מרגרינה ללא מלח 350 גר' קמח לבן 1 ביצה קצת מלח 3 כפות סוכר 4 כפות מים 1 כף חומץ למילוי לבשל את הפרי עם 100 גר' סוכר בזמן רתיחה להוסיף 2 כפיות קורנפלור הפרי במקרה הנ"ל 2 קופסאות דובדבנים חמוצים שבת שלום!
חשבתי לתומי שלעקרות בית אין צורך בזה. בכל אופן לבצק צריך לתת לנוח כחצי שעה, והרידוד יוצא הכי טוב שעושים אותו בין ניירות אפיה או פרגמנט. את המילוי כן בטח שאפשר להחליף לכל סוגי הפירות או אפילו לגבינה כמובן