עוגה לשבת והפעם פאי דובדבנים

טומי*

New member
עוגה לשבת והפעם פאי דובדבנים../images/Emo26.gif

הבצק 250 גר' מרגרינה ללא מלח 350 גר' קמח לבן 1 ביצה קצת מלח 3 כפות סוכר 4 כפות מים 1 כף חומץ למילוי לבשל את הפרי עם 100 גר' סוכר בזמן רתיחה להוסיף 2 כפיות קורנפלור הפרי במקרה הנ"ל 2 קופסאות דובדבנים חמוצים שבת שלום!
 

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אוי, זה מזכיר לי

את העוגות של אמא ז"ל, (גם כזאת), שהיתה בשלנית ואפיינית בחסד. אני לא מגיעה לקרסוליים שלה, לצערי. evike
 

5רותה

New member
עוגה

טומי - זה נראה נהדר ובטח טעים. לא נתתה הוראות הכנת העוגה והאם אפשר לחליף את המילוי. שבת שלום.
 

טומי*

New member
טוב הרבה אין כאן מה להסביר....

חשבתי לתומי שלעקרות בית אין צורך בזה. בכל אופן לבצק צריך לתת לנוח כחצי שעה, והרידוד יוצא הכי טוב שעושים אותו בין ניירות אפיה או פרגמנט. את המילוי כן בטח שאפשר להחליף לכל סוגי הפירות או אפילו לגבינה כמובן
 
היי טומי בוקר טוב

את הפאי מכינים עם קמח רגיל ולא עם קמח תופח? אם כן, במתכון שלך שכחת את אבקת האפיה?
 
היי טומי - שאלה נוספת בבקשה

אולי במקום אבקת אפייה ניתן לשים סודה לשתיה? ובאיזו כמות?
 

טומי*

New member
את הפאי מכינים איך שרשמתי....

עם קמח לבן רגיל כאן החומץ משמש חומר ממריץ כאבקת אפיה
 
תודה תודה לך טומי

ידעתי שאת אבקת האפיה יכול להחליף סודה לשתיה אך לא ידעתי שחומץ גם מחליף. ושוב תודה רבה ויום נעים.
 
למעלה