עוגה מבאסת

עוגה מבאסת

הכנתי עוגת שוקולד מהמתכון הזה http://www.shufersalblog.co.il/general/372 והיא לא מצליחה לי.
היא ממש נוזלית ורוטטת ובקצוות מתחיל קצת להישרף.
יש לציין שאני משתמשת בטוסטר אובן (הכי גדול שיש אז הוא אמור להיות כמעט כמו תנור) ובתבנית סיליקון.
מה לעשות???
זו היתה אמורה להיות הפתעה ליום הנישואין של ההורים שלי...
תודה לעוזרים
 

יצורה

New member
כנראה שהחום גבוה מדי

בגלל שמדובר בטוסטר, כנראה שגוף החימום קרוב מדי לעוגה ולכן היא נשרפת מהר מדי.
נסי להוריד את החום (למרות שהחום במתכון כבר נמוך) ולאפות ליותר זמן, או לבחור בעוגה אחרת שצריכה להיאפות פחות זמן על חום גבוה, כמו בראוניז.
 

bali

New member
מנהל
נשמע לחלוטין עניין של טמפרטורה

ובגלל שמדובר בטוסטר אובן, והעוגה תמיד קרובה יותר לגופי החימום מאשר בתנור אפייה רגיל, צריך להנמיך את הטמפרטורה של האפייה ב 10 מעלות לפחות, ולשים לב. אם העוגה משתזפת מדיי, לכסות בצורה רופפת בנייר כסף ולהמשיך לאפות עד שהחלק הפנימי של העוגה נאפה.
 
למעלה