עוגה מבצק סוכר

לירס

New member
עוגה מבצק סוכר

שלום! לפני כמה שבועות ביקשתי כאן את עזרתכם בהדרכה להכנת עוגה עם טרקטור.ליום ההולדת של ילדיי (תאומים). על הטרקטור אני ארצה "להושיב" בובה (העוגה צריכה להיות מתאימה גם לבני - שאוהב טרקטורים, וגם לבתי, שאוהבת, מן הסתם, בובות..). אז אני צריכה בבקשה הסבר פשוט לדמות בובה קטנה. בנוסף, כיצד לאכסן את העוגה? קראתי במאמרים שלא במקרר, אז היכן? וכמה זמן מראש כדאי להכין אותה? תודה רבה רבה!
 

net the jet

New member
את יכולה להכין את הטרקטור עם הבובה קודם

אפילו שבוע או יותר. רק חושב להעביר לעוגה בהזירות שלא תשבר. אני מתארת לעצמי שהבובה תשב בכף ? אז ככה- גוף מקונוס קטן ( שהוא כמו שמלה, למטה יוצאות שתי רגליים שבקצה נעליים. לחלק העליון של הוקנוס להצמיד 2 ידיים, מעליו צואר קטן ועליו הראש. לאורך כל הדמות- שיפוד.
 

net the jet

New member
את יכולה בקופסת קרטון אבל לא משהו שאוטם

כמו פלסטיק. אני אישית מניחה על שולחן בפינת אוכל לתפארת הבית
 

לירס

New member
נטע הי,

קראתי במאמרים של הפורום המתקדם שיש כמה סוגים של בצק סוכר - אחד לכיסוי העוגה והשני לפיסול. השאלה שלי היא כדי לעטוף את העוגה, וכדי לפסל טרקטור ובובה, האם אני אמורה לקנות סוגים שונים של בצק סוכר? ועוד שאלה (סליחה על הניג'וס - זו הפעם הראשונה שלי..) - איך צריך לשמור את הדמויות שאכין כמה ימים לפני? האם גם בקרטון? והאם גם במקום יבש? תודה ענקית לירון
 

net the jet

New member
בואי נעשה סדר....

עד עכשיו נמכרו בארץ 2 פירומות של בצק סוכר- RFM של המרשלג ופוליבה. שינהם בצק סוכר רגיל לעטיפה של עוגה ופיסולים. חלק מהיוצרות, מכינות "בצק פיסולי" בתוספת של CMC. לא חובה, תלוי מה רוצים לפסל. דמות בישיבה ממש אין צורך. עכשיו ניתן למצוא אצל מר קייק בצק תוצרת ארה"ב שנקרא סאטין אייס שהוא כבר מגיע עם CMC בפנים. האמריקאים מצפים איתו גם עוגה.... הוא לא נועד רק לפיסולים. אישית- טעמו די זוועה. בקיצור- את יכולה לקנות בצק סוכר רגיל ולצפות וגם להכין פיסולים ממנו. את הדמויות שמרי על מדף פתוח שיתיבשו להן בשקט. יש לי שאלה לגבי הטרקטור שאת מתכוונת להכין- את בונה אותו על עוגה קטנה או שהכל תפסלי מבצק סוכר ?
 

לירס

New member
הסדר נעשה! לגבי הטרקטור -

אני מתכוונת לפסל את כולו מבצק סוכר, נראה לי שכך אני פחות אסתבך..
 

net the jet

New member
אז קחי בחשבון שיהיה קצת כבד, להניח

בזהירות רבה ביותר כל העוגה רק אחרי ציפוי שהתיבש לפחות חצי יום.
 
למעלה