אין לירעיון לכינוי
New member
עוגה מהיום תהיה טובה מחר?
הי,
אני מתחתנת בקרוב, אין לי נסיון בעוגות או אפייה או דברים מפוארים (רק המעט שאני אופה בבית, אבל זה באמת די בסיסי...). רציתי להתיעץ לגבי עוגת חתונה, אולי פה ידעו לענות לי -
אני רוצה להזמין עוגה לחתונה ממקום מסוים, אבל מבחינה לוגיסטית העוגה תגיע לאולם יום לפני האירוע, תישמר במקרר, ותוגש כ-24 שעות לאחר הגעתה. מנסיונכם עם עוגות מפוארות - זה טוב? העוגה תהיה טרייה וטובה?
אציין שמדובר בעוגת 3 קומות, אפויה (לא מוס), עם ציפוי קרמים, ללא בצק סוכר.
ההגיון שלי אומר שיהיה בסדר, אבל אולי יש ענייני טריות שלא חשבתי עליהם?
תודה!
הי,
אני מתחתנת בקרוב, אין לי נסיון בעוגות או אפייה או דברים מפוארים (רק המעט שאני אופה בבית, אבל זה באמת די בסיסי...). רציתי להתיעץ לגבי עוגת חתונה, אולי פה ידעו לענות לי -
אני רוצה להזמין עוגה לחתונה ממקום מסוים, אבל מבחינה לוגיסטית העוגה תגיע לאולם יום לפני האירוע, תישמר במקרר, ותוגש כ-24 שעות לאחר הגעתה. מנסיונכם עם עוגות מפוארות - זה טוב? העוגה תהיה טרייה וטובה?
אציין שמדובר בעוגת 3 קומות, אפויה (לא מוס), עם ציפוי קרמים, ללא בצק סוכר.
ההגיון שלי אומר שיהיה בסדר, אבל אולי יש ענייני טריות שלא חשבתי עליהם?
תודה!