עוגה מספר 4,

pulpula

New member
עוגה מספר 4,

שוב נתקלתי בבעיות של רידוד הציפוי לעוגה, זה נדבק לי כ"כ הרבה פעמים! למה זה קורה? אולי משהו דביק מידי בבצק? כי לא זכורלי שבעוגה הראשונה שרידדתי בה הרבה יותר דק זה קרה לי. על העוגה: בן דוד האובד של טוויטי XD

peperony

New member
טוויטי כל כך מתוק ../images/Emo13.gif

קשה לי לייעץ בקשר לכיסוי - אכן לא נראה טוב - אולי דק מידי, אליו לא לשת מספיק? העוגה היא עוגה יציבה? הפכת אותה כדי שתהיה ישרה? - כשהופכים הן נראות יותר טוב והכיסוי יותר אחיד - בחום הזה אני עבדתי עם מזגן. בטח אח"כ יכתבו המבינות האמיתיות
.

pulpula

New member
אז זהו ש...

1. לשתי המון 2. לא דק מידי, אבל אולי גם לא מספיק עבה? (כמה זה צריך להיות? כי נראה לי דווקא שהיה די עבה.. ) 3. העוגה כן הפריעה, כי לא הייתה הכי יציבה שבעולם, אבל אני לא מדברת על שלב ההנחה על העוגה אלא לפני זה של הרידוד והרמה לעוגה, זה נדבק לי כל הזמן. 4. גמאני עובדת רק עם מזגן
5. תודה.

net the jet

New member
בן דוד של טוויטי מתוק- משפחה קשה לפיסול../images/Emo8.gif

לגבי הרידוד- קודם לודא שהעוגה חלקה כי גם רידוד עבה יראה כל גבוששית בעוגה. ואכן צריך לרדד עבה יותר. הבצק די נוראי בקיץ, גם מזגן וגם קורנפלור לפעמים אל ממש עוזרים . אני מניחה לבצק לנוח בשקית ניילון אחרי שאני לשה הרבה, כי הוא נהיה עוד יותר קך תוך לישה. אחרי שהוא קצת נח, יותר קל לעבוד איתו- ואז שוב לישה טובה וקצרה, ורידוד.

את יודעת נטע? דוקא קניתי ביום שישי

בצק והוא נהדר! אין לי שום תלונות עליו. אני מצטרפת להארות על העוגה. אין לי מה להוסיף. בהצלחה!

net the jet

New member
טוב לשמוע ! גם לי יש איזה קופסא או שתיים

חדשות שעושות רושם בסדר... מה שמעצבן הוא שלעולם אין לדעת על איזה נגלה ניפול

d o v r a t 7 7

New member
אז זה מה שאת עושה בחופש??????

הטוויטי חמוד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לגביי העוגה יש לי מספר המלצות: 1) האם את מרפדת את התבנית בנייר אפיה ? אם לא רצוי מאוד שתעשי כך כוון שאז הדפנות יוצאות חלקות וחידות 2) האם את משתמשת בכמות בלילה על פי גודל התבנית? אני ממליצה להעלות את הכמות (למשל בתנית 24 לשים כמות של 26) כך העוגה תצא גבוהה ומרשימה. 3)לגבי הבצק- קודם כל הרבה קורנפלור על המשטח, שנית בכל כמה רידודים לנסות להרים את הבצק (לוודא שלא נדבק) ( בימים חמים מאוד אני מרימה כל 2,3 רידודים) ואפילו לסובב אותו מעט. מקווה שעזרתי המשך חופשה נעימה נ.ב מה קורה איתך בשנה הבאה?????????????

תקוה8

New member
הצלחתי לראות...

עוגה נחמדה, טוויטי נהדר. תנסי לעבוד על עניין הגובה של העוגה, עוגה גבוהה היא יותר מרשימה.

winny

New member
בך הכל העוגה מתוקה.

לרדד בעובי של כ- 4 מ"מ... את השם הייתי מתחילה יותר מימין. זה נראה כאילו נגמר לך המקום באמצע השם... בן הדוד של טוויטי מקים. הכל עדין ונחמד. את שאר הטיפים אני רואה שכבר קיבלת :)

למעלה