עוגה מס 2 שלי!!
M michahz New member 27/1/05 #2 מקסים. חבל שהפנים שלא לא צבועות בצבע גוף. אם אין צבע גוף אפשר לעשות מלבן מעט מאוד אדום ומעט מאוד צהוב (שאני רואה לפי הציור שיש לך).
מקסים. חבל שהפנים שלא לא צבועות בצבע גוף. אם אין צבע גוף אפשר לעשות מלבן מעט מאוד אדום ומעט מאוד צהוב (שאני רואה לפי הציור שיש לך).
ה הד0וש היחידה New member 27/1/05 #3 וואאוו../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif יפה מאוד!! אותה ההערה בקשר לצבע הגוף
A analib New member 27/1/05 #6 יפה מאוד!! אבל, שמתילב שמסביב הרגליים, ידיים יש משהו כמו קונטור. מה זה?? אילנה.
2 2good1 New member 30/1/05 #9 תודה על ההארות (וההערות) ו- הקונטור- זה בגלל שהציור לא צויר ישירות על גבי העוגה אלא על חתיכה נפרדת של בצק סוכר שהודבקה על העוגה.
תודה על ההארות (וההערות) ו- הקונטור- זה בגלל שהציור לא צויר ישירות על גבי העוגה אלא על חתיכה נפרדת של בצק סוכר שהודבקה על העוגה.
T t a l talim New member 30/1/05 #8 מקסים! מצטרפת לנאמר לגבי צבע הפנים, ומוסיפה- לטעמי המשטח המפוספס לוקח את תשומת הלב מהעוגה- משטח חלק בצבע מתאים היה מחזק יותר את יופיה של העוגה. כל הכבוד!
מקסים! מצטרפת לנאמר לגבי צבע הפנים, ומוסיפה- לטעמי המשטח המפוספס לוקח את תשומת הלב מהעוגה- משטח חלק בצבע מתאים היה מחזק יותר את יופיה של העוגה. כל הכבוד!