עוגה נפלאה שהכנתי אתמול, תודה
לאמא של יםמהפורום. מה שעושה את הנימוחות הנהדרת הוא האינסטנט פודינג. העוגה קלה מאוד להכנה ונפלאה. אני הכנתי בתבנית של בבקה. מתכון: עוגת תפוזים - מתכון מנצח - אמא של ים רכיבים: ביצים ספל סוכר כוס שמן אינסטנט פודינג וניל כוס מיץ תפוזים (כולל ה"חתיכות") 1.5 כוס קמח תופח חצי כוס קוקוס אופן הכנה: להקציף ביצים עם סוכר עד לעיסה תפוחה ובהירה. להוסיף תוך כדי הקצפה שמן ואח"כ אינסטנט וניל. להנמיך את המיקסר ולהוסיף קמח, קוקוס ומיץ תפוזים. לשפוך לתבנית משומנת (אני עושה בקוגלהוף) בתנור בחום בינוני כ- 40 דקות. קריטי! להוציא את העוגה מהתנור בשניה שהקיסם יוצא יבש!!! מקור: גלית הערות: מקור המתכון: אמא של ים הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
לאמא של יםמהפורום. מה שעושה את הנימוחות הנהדרת הוא האינסטנט פודינג. העוגה קלה מאוד להכנה ונפלאה. אני הכנתי בתבנית של בבקה. מתכון: עוגת תפוזים - מתכון מנצח - אמא של ים רכיבים: ביצים ספל סוכר כוס שמן אינסטנט פודינג וניל כוס מיץ תפוזים (כולל ה"חתיכות") 1.5 כוס קמח תופח חצי כוס קוקוס אופן הכנה: להקציף ביצים עם סוכר עד לעיסה תפוחה ובהירה. להוסיף תוך כדי הקצפה שמן ואח"כ אינסטנט וניל. להנמיך את המיקסר ולהוסיף קמח, קוקוס ומיץ תפוזים. לשפוך לתבנית משומנת (אני עושה בקוגלהוף) בתנור בחום בינוני כ- 40 דקות. קריטי! להוציא את העוגה מהתנור בשניה שהקיסם יוצא יבש!!! מקור: גלית הערות: מקור המתכון: אמא של ים הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2