עוגה עם דמות עומדת

תקוה8

New member
עוגה עם דמות עומדת

היה קשה... תודה לאודליה על התשובות. נגמר לי הבצק סוכר לכן ציפיתי בקרם, חוץ מזה אני מאד אוהבת זילופים, אז שמחתי שיצא לי להתנסות גם בזה קצת. אשמח לקבל הערות בונות לפעם הבאה. ועוד שאלה- כדי להכין שמלה חתכתי חרוט שטוח ו"עטפתי" חרוט עומד של בצק סוכר, נשאר חיבור מאחור שלא הצלחתי לטשטש, האם עשיתי נכון? אם כן, כיצד מטשטשים את החיבור?
 
איזו עוגה מקסימה!!!

הדמות נהדרת - ההעמדה, הפרופורציות, הביגוד, האיפור - כל הכבוד! אם האף יצא פחוס מדי, אולי לא דחפת מספיק עמוק את הבצק לתוך התבנית וכך לא נכנס מספיק בצק לשקע האף. עבדת נכון, ואת שולי הבצק מאחור אפשר להדביק בעזרת מעט מים ולעבד את החיבור עם אצבע או מכחול כדי לטשטש.
 

תקוה8

New member
עוד תקריב

ועוד שאלה- את הפנים עשיתי מתבנית שהכנתי, אבל כשרציתי ליבש הסתבכתי, בהתחלה שמתי על שיפוד ואז הראש התגלש ונהיה חור גם מלמעלה, בשכיבה אחורי הראש נמעך... תוך כדי התעסקות נמעך לה קצת האף שמהתחלה היה יותר שטוח מאשר בבובה המקורית, איך אתן עושות את זה? מקווה שלא הגזמתי עם השאלות, אם הייתי יכולה הייתי הולכת מחר לסדנא אבל כרגע זה לא אפשרי מבחינתי.
 
עוגה ממש יפה! מאוד אוהבת!!

בקשר לראש, את השיפוד תוקעים עד אמצע הפנים אני תוקעת עם הצד הלא חד של השיפוד. ואת השיפוד עם הפנים אני תוקעת על קלקר ליבוש. בד``כ אני תוקעת על הדופן של הקלקר כדי למנוע את ההתגלשות של הראש למטה. מחכים ליבוש מלא של הראש ואז שום דבר לא נמעך. לגבי התבנית אני לא יודעת כי עוד לא הכנתי אף פעם. מקווה שברור.
 
למעלה