עוגה פרווה

עוגה פרווה

קיבלתי מתכון לעוגה בחושה עם קצפת ותותים, שהבסיס שלה הוא פרווה ורק הציפוי הוא חלבי. תוהה איך אפשר להפוך אותו לפרווה מבלי לפגום, עד כמה שאפשר, בטעם. הציפוי מורכב משקית פודינג, מיכל שמנת מתוקה וכוס חלב. חוששת שאם אחליף את החלב במיץ תפוזם ואת השמנת המתוקה בצמחית ייצא גועל. מה אומרים, יש אלטרנטיבות?
 

bali

New member
מנהל
חלב סויה בטעם וניל ושמנת צמחית

או במקום חלב סויה, יש תחליף חלב שנקרא "ריצ'קפה" שגם יכול להחליף את החלב שבמתכון.

ממליצה על השמנת הצמחית של השף הלבן, היא יותר טעימה מזו של ריצ' לדעתי.
 
למעלה