עוגה פרווה
קיבלתי מתכון לעוגה בחושה עם קצפת ותותים, שהבסיס שלה הוא פרווה ורק הציפוי הוא חלבי. תוהה איך אפשר להפוך אותו לפרווה מבלי לפגום, עד כמה שאפשר, בטעם. הציפוי מורכב משקית פודינג, מיכל שמנת מתוקה וכוס חלב. חוששת שאם אחליף את החלב במיץ תפוזם ואת השמנת המתוקה בצמחית ייצא גועל. מה אומרים, יש אלטרנטיבות?
קיבלתי מתכון לעוגה בחושה עם קצפת ותותים, שהבסיס שלה הוא פרווה ורק הציפוי הוא חלבי. תוהה איך אפשר להפוך אותו לפרווה מבלי לפגום, עד כמה שאפשר, בטעם. הציפוי מורכב משקית פודינג, מיכל שמנת מתוקה וכוס חלב. חוששת שאם אחליף את החלב במיץ תפוזם ואת השמנת המתוקה בצמחית ייצא גועל. מה אומרים, יש אלטרנטיבות?