עוגה קרה- שוקולד + אינסטנט

  • פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
עוגה קרה- שוקולד + אינסטנט

בשכבות. משהו חבל"ז המצרכים: 3 כפות קקאו כוס סוכר כוס חלב 200 גר´ חב´ מרגרינה / חמאה 50 גר´ שוקולד מריר כפית תמצית רום 1/2 חב´ ביסקויטים 50 גר´ אגוזים פודינג וניל אינסטנט 1 שמנת מתוקה 2 כוסות חלב לציפוי: 50 גר´ מרגרינה/חמאה 50 גר´ שוקולד מריר מעט חלב ההכנה: מרתיחים את הקקאו, סור וכוס חלב. מורידים מהאש ומוסיפים 1 חב´ מרגרינה, שוקולד מרי ורום. מפוררים את הביסקויטים ומערבבים עם האגוזים. מוסיפים לתערובת של השוקולד והקקאו. מכניסים את התערובת לתבנית מלבנית/מרובעת. מקציפים שמנת+אינסטנט+חלב ושופכים על תערובת הביסקויטים. לציפוי - להמיס מרגרינה, שוקולד ומעט חלב. להוסיף חלמון ביצה, לערבב היטב, לקרר מעט. למרוח על קרם השמנת ולקרר היטב. אין, אין, אין סיכוי שלא יצליח...
בהנאה...
 

lei

New member
נראה מצויין...

את יכולה בבקשה לפרט מה כמות הביסקוויטים? חצי של איזו חבילה? תודה רבה
 

r66

New member
חצי חבילה..

של ביסקויטים פתי בר, לפני שהקטינו אותן - של פעם.. או חבילה של עוגיות קטנות. ממליצה לך, באמת טעימה.
 

Ho Oh

New member
שאלה

במרכיבים של הציפוי לא מצויין חלמון ביצה ואילו באופן ההכנה של הציפוי מצויין להוסיף חלמון ביצה. איפה הטעות? תודה.
 

r66

New member
נכון. עכשיו אני מבינה למה

תמיד אני שוכחת להוסיף את החלמון. אני ממליצה לוותר עליו. הציפוי יוצא נהדר גם בלעדיו. סליחה ו..בהצלחה
 

Ho Oh

New member
../images/Emo45.gifעוגה מעולה

עשיתי השבת ויצא מעולה. יש לי רק שאלה, האם את שמה את העוגה בקירור אחרי כל שכבה? כי אני לא שמתי בקירור והיה לי קשה לצפות בציפוי מעל שכבת האינסטנט פודינג. כנראה שגם שמתי מעט מאד חלב בציפוי אז זה לא הספיק לי לצפות את כל העוגה. אך למרות הכל כולם נהנו והתענגו.
 

r66

New member
כן. מומלץ להכניס למקרר בזמן

שמכינים את יתר הדברים. אני לא מצפה את כל העוגה, אלא מזלפת מעליה את השוקולד שתי וערב עד שכמעט מכוסה כל האינסטנט וזה מקבל צורה יפה לאחר הקירור. אם את רוצה לצפות את כל העוגה, תוסיפי רבע כוס חלב לשוקולד ואל תשכחי להוסיף את החלמון . אנחנו מאוד אוהבים אותה.
 
למעלה