עוגה ראשונה - פיסול פיה

tamidb

New member
עוגה ראשונה - פיסול פיה

מודעת לכל הבעיות והחסרונות............. פשוט הבצק סוכר קטלני ברכותו ואז כנראה שנסחפתי עם הקורנפלור. אבל מכל התנסות לומדים וזו פעם ראשונה שאפיתי בתבנית גחנון - ובאמת העוגה יצאה גבוהה ופעם ראשונה שפסלתי כאמור עד עכשיו רק צירתי אז האמתבספר "יופי של עוגה" זה היה נראה הרבה יותר קל ובכל זאת אני מרוצה לעוגה ראשונה
 

lzabari

New member
עוגה חמודה

אם תשימי לב הבצק שלך מלא פיצוצים וזה משום שייבשת אותו מהקורנפלור. עבודה עם מזגן תקל על המשחק עם הבצק סוכר. הגוף של הפיה יצא לך ורוד מידי יש צבע שנקרא IVORY והוא קולע לצבע גוף המשיכי להתאמן ובטוחני שתשתפרי
 
מקסימה!! הפיה הורודה ממש חמודה!

טיפים- תרדדי את הבצק עבה יותר בציפוי ואז הוא יהיה חלק יותר. ולגבי הקורנפלור את יכולה להכין לך שקית אל-בד ולמלא אותה בקורנפלור וכך תהיה לך שליטה על כמויות הקורנפלור. במקום למנוע הידבקות של הבצק לידיים ע``י קורנפלור תשתמשי במעט מרגרינה.
 
למעלה