עוגה ראשונה שלי...

naamamushki

New member
ומי יכולה לספר לי איך אפשר לחתוך

אותה בלי שישבר הלב???
 

האוהבות

New member
עם ../images/Emo88.gif ס-ת-ם נעמה לא הגבתי לך

בפורום "שלנו", העוגה מקסימה.
אני חתכתי עם סכין חד את העוגה. בתאבון...
 

michahz

New member
חמוד. חותכים עם העוגה הבאה בראש.

אם תשמרי את כל היצירות לא יהיה לך מקום בבית, נהניית, עכשיו לעבור הלאה.
 
עוגה חמודה

אפשר לשבור את הלב לפני החיתוך, ואז הוא לא נשבר בחיתוך עצמו
מתרגלים....
 
היי איילת ../images/Emo140.gif כבר לא נעים לי אבל

יש לי עוד שאלה אחת
. אם אני רוצה להקציף את הגנאש, אבל אין לי זמן לצנן אותו לילה במקרר (צריכה את העוגה למחר), האם ניתן להקפיא לשעתיים ואז להקציף? ובכלל, איך אפשר להקציף אותו כשהוא קר (בלי קשר כרגע לשאלת המקפיא)? הבנתי שהכמויות (לגנאש מוקצף) הן 200 מ"ל שמנת מתוקה ו-100 גר' שוקולד מריר,האם הכמויות מתאימות או לא? סליחה באמת על הפנייה האישית, אבל אני צריכה עזרה דחופה. תודה, אמא של אסף ויואב
 
תקררי כמה שתוכלי

תכניסי למקרר שעתיים והוא גם יתייצב ויתקרר, ואז תקציפי. אני מאמינה שיהיה בסדר
 

naamamushki

New member
חתכתי!!! טעיםםםםם....

אה והתחלתי מאיפה שיש רק ביצה אז הדינו עדיין שלם וחייכן... אבל עוד מעט יגיע סופו...
 

לילית462

New member
העוגה יפה מאוד ולגבי החיתוך....

את תראי שאחרי העוגה הראשונה כבר כייף לחתוך ולחרב, אני לא מאמינה שאני כותבת את זה כי לפני כמה חודשים, יעידו בנות הפורום, שאלתי בדיוק את אותה השאלה..... אבל מה עם הזמן מתרגלים לרעיון ולהיפך.... ביומהולדת של ביתי, שהכנתי שתי עוגות, פשוט נהנתי לחתוך, ונהנתי מהידלים שביקשו כל אחד חלק אחר ואני יכולתי לספק את תאוותיהם.... לזה כנף של פרפר, לזה ראש של זחל (ילדים מגעילים, אוכלים חרקים....) בקיצור, תחתכי בכייף ותהנו מהעוגה היפיפה
 
למעלה