עוגה ראשונה!

Remirat

New member
עוגה ראשונה!

טוב, עברו כמה ימים עד שהצלחתי לצלם את היצירה האחרונה... הרעיון הגדול מאחרוי העוגה, היה בערך עוגת מתנה לאבא שלי, שהיה לו יומולדת לפני 10 ימים... אז עשיתי עוגת שיש פשוטה כזו (אבל דיי טעימה), ציפיתי אותה בקצת נוטלה (כדי להדביק), ועל זה שמתי בצק סוכר. זה נורא קשה לרדד גודל כזה! כל הזמן פחדתי שזה ידבק/יקרע/ישתלט על העולם כשאני לא אשים לב... הציפוי הראשוני הלך טוב, וגם הסרטים הכחולים של ה+, הסרט עם הכיתוב באצמע הלך קצת פחות טוב, אבל בסדר... הכיתוב עצמו היה נורא מוזר... זה היה ניסיון ראשון בכיתוב על עוגה, וזה יצא דיי מעוות, אבל לא נורא. אם אתם תוהים לפשר הכיתוב, כשאבא שלי ראה את קופסת הבצק סוכר שקנינו, הוא ישר שאל "בשביל מה אתם צריכים את זה? מה עושים עם 4 קילו בצק סוכר???" דרך אגב, אם אתם רוצים לדעת איך הוא הגיב לעוגה, זה היה בערך ככה: "אוי, עוגה יפה. כל זה 4 קילו?!" "לא. זה רק הציפוי" "אה, טוב..." ... מספר ימים אחר כך, כשהוא אכל את העוגה... "עוגה נחמדה, אבל בשביל מה כל הציפוי?" אאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remirat

New member
הבהרה...

חלק נכבד מאוד מאותם 4 קילו (שנשמע הרבה, אבל זה ממש לא...) עוד שוכבים להם בניחותא בקופסא!

אה אוקיי....

חחח כי אני מקילו אחד הכנתי שתי עוגות, מאפין וכמה סוכריות לאחותי הקטנה... בגלל זה לא הבנתי איך השתמשת ב4 קילו על עוגה 1... חחחח תודה על ההבהרה!

למעלה