עוגה שהכנתי השבוע לבתי

טל של 4

New member
עוגה שהכנתי השבוע לבתי

ליום הולדת הרעיון המקורי היה לעשות את הפרחים מסביב עם חותמת, אבל הכשלון הוליד את זה במקום. הרקע היה צהוב בהיר ומשום מה ברגע שהוספתי את העלים הירוקים הוא הפך לירוק...נורא מוזר כי הבצק עצמו היה ממש צהוב. אשמח להערות/הארות

עודה מדהימה!

הגובה
- איך? פליז תגלי - אני לא מצליחה לאפות כל כך גבוה
העדינות של הדמויות - ממש מקסים - את עשית לבד את הפרפרים? והעלים? ולגבי מה שאמרת עם הצבעים - לא ממש רואה את הבעיה בתמונה
ושוב אני שואלת גם כאן - איך כותבים כל כך יפה????

טל של 4

New member
תודה ותשובות

לגבי הגובה - אלה שתי עוגות אחת על השניה הפרפרים הם מעשה ידי, את העלים עשתה בתי בת ה-8 בעזרת חותכן של פלסטלינה הכיתוב זה בצק סוכר שגילגלתי לנחש דק איתו כתבתי את השם

net the jet

New member
יופי של עוגה ! רעיון מקסים. לא רואה

מה הבעיה עם הצבע הצהוב. אולי זה הצילום ?

טל של 4

New member
תודה

גם אני בהתחלה חשבתי שזה קשור לצילום.... אבל ממש לא, העוגה צופתה בצבע צהוב ברגע שהוספתי את העלים הירוקים הרקע נראה פתאום ירוק כאילו שהעלים השפיעו על הצבע
כנראה שהייתי צריכה לעשות צהוב יותר כהה

Hun1

New member
העוגה מתוקה להפליא...כל הכבוד../images/Emo13.gif

analib

New member
שלום טל!

גם אני חושבת שאת יכולה לשים את התמונה בפורום השני. היא יפה ועדינה! אילנה.

לילית462

New member
עוגה משגעת !!!

יצירתית וצבעונית. לגבי הצבעים (ולא שזה משנה) כששמים צבע אחד ליד שני הם משפיעים אחד על השני, כי הרי צבעים הם שבירה של קרני אור. ועל כך נשאל.... "יש צבעים בחושך?" והתשובה (האמיתית והעצובה) היא לא !!! מזל טוב לקטנה !!!

טל של 4

New member
אז מה הייתי צריכה לעשות

כדי שהרקע יראה צהוב ולא ירוק? יש לך אולי רעיון? אם הייתי עושה את הצהוב יותר כהה זה היה עוזר או הופך את התוצאה לירוקה יותר? תודה

לילית462

New member
אני לא בטוחה.... אני יכולה לשאול את

בעלי הכימאי.... אבל התשובה תהיה רק בערב, בכל מרקה במאמרים יש מאמר על צבעים (אני לא זוכרת אולי זה בפורום הבוגר, תבדקי) תקראי את המאמר על הצבעים, אולי זה יתן לך רעיונות. בהצלחה, ושוב בעיניי זה יפיפה גם ביוק !

למעלה