עוגה שהכנתי לכריסטמס

Hun1

New member
עוגה שהכנתי לכריסטמס../images/Emo113.gif

זו העוגה הראשונה שלי ולכן אני בטוחה שיש מה לשפר. אשמח להערות והארות :) לצערי אין לי זמן להסביר על העוגה אבל אעשה זאת אחרי החג בשמחה.

28פרילי

New member
לפי דעתי הלא-מלומדת העוגה מקסימה

אהבתי מאוד את איש השלג ואת סנטה קלאוס, וגם המשטח עליו יושבת העוגה נראה מאוד מושקע. כל הכבוד!

Hun1

New member
תודה../images/Emo13.gif

לפני שאני ממש חוזרת לענייני אני רוצה להודות לנטע על העזרה והאוזן הקשבת את פשוט מקסימה ונותנת השראה

net the jet

New member
כבר אמרתי לך, ואני אגיד שוב-מתוקה

מתוקה העוגה! סנטה ואיש השלג חמודים. ממש לא רואים שזו עודה ראשונה ! עבדת מאד נקי ויפה !! כל הכבוד. ומקוה גם שהיה טעים היום, ובכלל-שאתם מבלים טוב !!

net the jet

New member
אופס...עוגה, לא עודה...נדבקתי מאיל

שלי...
( כתב קודם "עדלול" במקום "עגלול"...)

מזאלונה

New member
איזו עוגה משגעת!

איש השלג וסנטה ממש חמודים, והעוגה נראית לי מאוד נקיה ומושקעת!

t a l talim

New member
עוגה ראשונה???

מרשימה מאוד!!! הציפוי הלבן נראה מצוין וכך גם הדמויות... כל הכבוד! אפשר לשאול באיזה צבעים השתמשת לקבלת האדום והשחור? מניחה שצבעי האקסטרא או בצק צבעוני קנוי (שניתן למצוא באנגליה, שלא כמו אצלנו...)- או שהצלחת להגיע לגוונים העמוקים האלה בדרך אחרת? עוגה נפלאה!

Hun1

New member
בוקר טוב../images/Emo9.gif

אצלי בכל אופן כמעט עשר בבוקר. תודה על כל המחמאות. רציתי להגיד שהעוגה מתחת לבצק היא העוגה המקופלת ששמתי בה....מקופלת!!! ויוצאת טעימה מאוד, חבר שלי כבר הזמין אותה בטעם שוקולד תפוז. לגבי הדמויות -היו לי עוד דברים שהכנתי ולא היה מקום ולא רציתי עוגה עמוסה מדי. לא השתמשתי ב-CMC או בדבק אחר והסנטה עשה לי בעיות. השתמשתי בצבעים של שוגארפלייר אבל עשיתי שילוב של מרציפן עם בצק סוכר (לא מעורבב) לא השתמשתי באקסרה רד, זה נקרא כריסטמס רד אבל אני בטוחה שהאקסטרה יעשה לי פחות בעיות להגיע לגוון רצוי. לגבי השחור, יש לי את השחור של ווילטון אבל הוא נתן לי גוון אפור אז הלכתי לסופר וקניתי מעין חבילה של חברה בשם supercook חבילה של בצק סוכר בארבעה צבעים: אדום ירוק צהוב ושחור, ממש רך ונעים למגע ולא יקר. יש פה בצק סוכר צבוע מוכן כמו האדום שבא בחבילה של 500גרם ועולה כמו קילו אבל לדעתי שווה את המחיר. וסליחה שכתבתי יותר מדי.

U n i q u e 1 8

New member
מקסימה, גבוהה, נקייה ויפיפיה!

יופי של עבודה!!!! עוגה ראשונה מאד מוצלחת לעניות דעתי.

למעלה