עוגה שהכנתי למסיבת הסיום של ביתי

peperony

New member
עוגה שהכנתי למסיבת הסיום של ביתי

המסיבה הוקדשה לכלי תחבורה ונסיעה לנופש בים, הרבה מוטיבים "הושאלו" ממומחיות גדולות ממני בשני האתרים - ותודה על כך!!!

lzabari

New member
עוגה מקסימה

שילבת את כל המוטיבים בצורה יפה.. אין הערות כלל

peperony

New member
תודה לכן, אני מרגישה שבזכות שני הפורומים

אני מתקדמת כל פעם - מעוגה לעוגה תופסת יותר אומץ - ממש יש אבולוציה של עוגות
ומכיוון שלא לקחתי סדנא או קורס, ואני עושה עוגות רק לאירועי ימי הולדת של הילדים או סיומי שנה, יוצא שיש מרחבי זמן בין עוגה לעוגה - ואז אני שוב תופסת אומץ ומתקדמת עוד שלב - והכל בעזרת הפורומים - ממש תודה על כך - אני נהנית מהיצירה הזו של יש מאין. אבל חייבת לציין שנראה לי שבכ"ז אין כנראה אלך לסדנא אישית - כי בכ"ז יש כל מיני טיפים שאולי יעזרו לי לשפר את התוצאות. ושוב, כיף שאתן כאן.

winny

New member
הכי אהבתי את המקוריות שלה.

אפילו הסגירה שלה מקורית! לא זוכרת שנתקלתי בסגירה שמשתנה לאורכה מאוד מיוחד.

peperony

New member
השינויים בסגירה נוצרו בשל השעה המאוחרת,

ועייפות (אני יכולה לעבוד על העוגה רק אחרי שהבנות שלי הולכות לישון - והן הולכות מאוחר
כך שהיה לי מעט בצק צבוע ירוק - השתמשתי בו באיזור הים, ואז לא היה לי כוח לצבוע עוד - לעומת זאת היה לי מעט בצק סוכר שהתלכלך מהגנאש בזמן הכיסוי - עירבבתי אותו מעט והכנתי סלעים (שד"א היו מאוד טעימים בעקבות תוספת הגנאש (הילדים ביקשו כולם עוד אבנים
).

peperony

New member
השינויים בסגירה נוצרו בשל השעה המאוחרת,

ועייפות (אני יכולה לעבוד על העוגה רק אחרי שהבנות שלי הולכות לישון - והן הולכות מאוחר
כך שהיה לי מעט בצק צבוע ירוק - השתמשתי בו באיזור הים, ואז לא היה לי כוח לצבוע עוד - לעומת זאת היה לי מעט בצק סוכר שהתלכלך מהגנאש בזמן הכיסוי - עירבבתי אותו מעט והכנתי סלעים (שד"א היו מאוד טעימים בעקבות תוספת הגנאש (הילדים ביקשו כולם עוד אבנים
).

peperony

New member
פשוט מאוד

צבע לבן (הוא אבקתי אצלי ואני מערבבת עם אלכוהול) ואז ציירתי עם מכחול דק - כמו צבעי מים.

למעלה