עוגה כושית של פירגה, עוגת קוקוס, תפוזים ושוקולד צ'יפס
שני מתכונים שזכו להתלהבות מכל מי שטעם.   עוגה כושית - טעימה מאוד, לחה. אפשר להוסיף מיד בסיום האפיה גנאש שוקולד ואז מרגיש לגמרי שחיתות 2 כוסות קמח + 2 אבקת אפיה 1 כוס קקאו 2 כוסות סוכר (בהחלט מספיק 1-1.5). 1 כוס שמן 2 כוסות מים רותחים לערבב, ובסוף להוסיף 2 ביצים (במקור 3).   אני עושה טוויסט שונה מאוד ומוצלח מאוד לעוגת קוקוס. יוצאת עוגה קוקוסית לחה וטעימה מאוד. אפשר לצפות בריבת חלב (מעט לחמם לפני המריחה) ולפזר קוקוס. 1.5 כוסות קמח + 2 אבקת אפיה 1.5 כוסות קוקוס אחד ורבע עד אחד וחצי כוסות סוכר 1 כוס שמן 2 כוסות מיץ תפוזים 2 ביצים בסוף להוסיף שוקולד צ'יפס - הוא שוקע, ונהיית תחתית שוקולד קוקוסית.