עוגות בחושות פרווה

rinatpol

New member
עוגות בחושות פרווה

איזה הכי הולכות אצלכם? אנא שתפו
 

חנהפ

Active member
הכי- עוגת וודקה

עוגת וודקה רכיבים: 4 ביצים 1/2 1 כוסות סוכר 3/4 כוס שמן 3/4 כוס מיץ תפוזים 1/4 כוס וודקה 1/4 כוס אמרטו 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה 1 אינסטנט פודינג וניל אופן ההכנה: 4 ביצים שלמות להקציף עם 1.5 כוסות סוכר כשמתקבלת קציפה בהירה ותפוחה מוסיפים 3/4 כוס שמן משלב זה מוסיפים נוזלים וחומרים יבשים לסרוגין במהירות עירבול נמוכה משמנים תבנית קוגהלוף ומפזרים סוכר יוצקים לתבנית ואופים כ- 45 דקות בחום 170 מעלות
 

חנהפ

Active member
וגם עוגת השוקולד הזאת

עוגת שוקולד עם פודינג מכינה בתבנית ארובה, אבל אפשר גם ב- 2 אינגליש קייק רכיבים: 4 ביצים 1 כוס סוכר כפית תמצית וניל 3/4 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים 1 כוס קמח תופח 1 שקית אבקת אפיה 1 אינסטנט פודינג שוקולד 4 כפות שוקוליט 1 כף קקאו אופן ההכנה: מקציפים את הביצים עם הסוכר ותמצית הוניל מוסיפים את השמן באיטיות מתקבלת קציפה תפוחה ובהירה. לסנן את כל החומרים היבשים יחד. זה הזמן להוסיף לה את המיץ לסרוגין עם קערת היבשים לצקת לתבנית משומנת ולאפות בחום 180 מעלות כ -35-40 דקות
 

חנהפ

Active member
ממש לא, האלכוהול מתנדף באפיה

הילדים עפים על העוגה הזאת
 

tzivi1

New member
עוגה כושית של פירגה, עוגת קוקוס, תפוזים ושוקולד צ'יפס

שני מתכונים שזכו להתלהבות מכל מי שטעם. &nbsp עוגה כושית - טעימה מאוד, לחה. אפשר להוסיף מיד בסיום האפיה גנאש שוקולד ואז מרגיש לגמרי שחיתות 2 כוסות קמח + 2 אבקת אפיה 1 כוס קקאו 2 כוסות סוכר (בהחלט מספיק 1-1.5). 1 כוס שמן 2 כוסות מים רותחים לערבב, ובסוף להוסיף 2 ביצים (במקור 3). &nbsp אני עושה טוויסט שונה מאוד ומוצלח מאוד לעוגת קוקוס. יוצאת עוגה קוקוסית לחה וטעימה מאוד. אפשר לצפות בריבת חלב (מעט לחמם לפני המריחה) ולפזר קוקוס. 1.5 כוסות קמח + 2 אבקת אפיה 1.5 כוסות קוקוס אחד ורבע עד אחד וחצי כוסות סוכר 1 כוס שמן 2 כוסות מיץ תפוזים 2 ביצים בסוף להוסיף שוקולד צ'יפס - הוא שוקע, ונהיית תחתית שוקולד קוקוסית. &nbsp
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
עוגת תפוזים מהוללת

מתכון מנצח לעוגת תפוזים /אמא של ים BB הביאה עוד ל-ynet/ את הגרסה הזו מצאתי בפורום של וואלה, הביאה "עוגתית". אני לא ידעת מי זו מיכל (מההערות). חומרים: 3 ביצים ספל סוכר כוס שמן אינסטנט פודינג וניל 1 כוס מיץ תפוזים כולל ה"חתיכות" 1.5 כוס קמח תופח חצי כוס קוקוס הכנה ===== להקציף ביצים עם סוכר עד לעיסה תפוחה ובהירה. להוסיף תוך כדי הקצפה שמן ואח"כ אינסטנט וניל. להנמיך את המיקסר ולהוסיף קמח, קוקוס ומיץ תפוזים. לשפוך לתבנית משומנת (אני עושה בקוגלהוף) בתנור בחום בינוני כ- 40 דקות. חשוב: להוציא את העוגה מהתנור בשניה שהקיסם יוצא יבש!!! מקור: גלית הערות של מיכל: במקום מיץ תפוזים הוספתי מיץ אפרסקים של ספרינג למעלה קוביות שוקולד אתמול הכנתי עם 2 פסיפלורות רוקנתי 2 פסיפלורות והוספתי לתפוזים ויצא יותר טעים מהרגיל
 
האהובה ביותר היא עוגת גזר

הכמות מתאימה לתבנית עגולה 26 או תבנית מלבנית בינונית (בגודל A4) או שתי תבניות אינגליש קייק. העוגה נשמרת נהדר בהקפאה. רכיבים: 3 ורבע כוסות קמח תופח (השתמשתי בקמח 70% מלא והוספתי שקיק אבקת אפייה) 1 כפית קינמון טחון 1+1/4 כוסות סוכר 6 גזרים בינוניים קלופים ומגוררים 1/2 כוס (50 גרם) אגוזי מלך או פקאן קצוצים גס (לא שמתי) צימוקים קליפה מגוררת מ 1 תפוז קליפה מגוררת מ 1 לימון קצת שוקולד צ'יפס (שמתי הרבה) 3 ביצים טרופות קלות תמצית וניל 1 ועוד טיפה כוס שמן קנולה (שמתי רק קצת יותר מחצי כוס) &nbsp &nbsp לקישוט: אבקת סוכר (לא שמתי) &nbsp אופן הכנה: 1. מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות) ומשמנים את התבנית. 2. טורפים את הביצה, השמן, תמצית הוניל והסוכר 3. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב לעיסה אחידה. 4. יוצקים לתבנית ואופים כשעה, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים בתבנית 15 דקות. הופכים ומחלצים מהתבנית. מצננים על רשת. 5. הקישוט: כשהעוגה קרה מפזרים עליה אבקת סוכר (אני לא פיזרתי) &nbsp &nbsp
 

shira1960

Active member
עוגת שוקולד מושלמת של הרשיס

מחליפה את הכוס חלב בכוס קפה מוכן ומצונן. אפשר גם חלב צמחי, חלב קוקוס וכו'[URL]https://www.hersheys.com/kitchens/en_us/recipes/hersheys-perfectly-chocolate-chocolate-cake.html[/URL] לשים לב שהבלילה מאד נוזלית. הכנתי המון פעמים, עוגה שתמיד מצליחה ומאד אהובה על כולם. אפשר להוריד מעט סוכר. למיטב זכרוני, תרגמתי פעם את המתכון, אולי אפילו עוד בYNET. INGREDIENTS (recipe follows) 2 cups sugar 1-3/4 cups all-purpose flour 3/4 cup HERSHEY'S Cocoa 1-1/2 teaspoons baking powder 1-1/2 teaspoons baking soda 1 teaspoon salt 2 eggs 1 cup milk 1/2 cup vegetable oil 2 teaspoons vanilla extract 1 cup boiling water DIRECTIONS 1. Heat oven to 350°F. Grease and flour two 9-inch round baking pans. 2. Stir together sugar, flour, cocoa, baking powder, baking soda and salt in large bowl. Add eggs, milk, oil and vanilla; beat on medium speed of mixer 2 minutes. Stir in boiling water (batter will be thin). Pour batter into prepared pans. 3. Bake 30 to 35 minutes or until wooden pick inserted in center comes out clean. Cool 10 minutes; remove from pans to wire racks. Cool completely. Frost with "PERFECTLY CHOCOLATE" CHOCOLATE FROSTING. Makes 12 servings. VARIATIONS: ONE-PAN CAKE: Grease and flour 13x9x2-inch baking pan. Heat oven to 350° F. Pour batter into prepared pan. Bake 35 to 40 minutes. Cool completely. Frost. THREE LAYER CAKE: Grease and flour three 8-inch round baking pans. Heat oven to 350°F. Pour batter into prepared pans. Bake 30 to 35 minutes. Cool 10 minutes; remove from pans to wire racks. Cool completely. Frost. BUNDT CAKE: Grease and flour 12-cup fluted tube pan. Heat oven to 350°F. Pour batter into prepared pan. Bake 50 to 55 minutes. Cool 15 minutes; remove from pan to wire rack. Cool completely. Frost. CUPCAKES: Line muffin cups (2-1/2 inches in diameter) with paper bake cups. Heat oven to 350°F. Fill cups 2/3 full with batter. Bake 22 to 25 minutes. Cool completely. Frost. About 30 cupcakes. "PERFECTLY CHOCOLATE" CHOCOLATE FROSTING 1/2 cup (1 stick) butter or margarine 2/3 cup HERSHEY'S Cocoa 3 cups powdered sugar 1/3 cup milk 1 teaspoon vanilla extract Melt butter. Stir in cocoa. Alternately add powdered sugar and milk, beating to spreading consistency. Add small amount additional milk, if needed. Stir in vanilla. About 2 cups frosting. If you love our "PERFECTLY CHOCOLATE" Chocolate Cake, don't miss our chocolate cupcake recipe.
 
למעלה