עוגות בחושות

ליאת326

New member
עוגות בחושות

שלום לכולם ושאלונת, בכל פעם שאני מנסה לעשות עוגה בחושה המרקם באמצע יוצא מאוד דחוס ועיסתי.


אני פועלת בדיוק לפי ההוראות ועדיין לא יוצאת לי עוגה אורירית .


מה יכולה להיות הבעיה ? איפה אני נופלת?
 

אילנית12

New member
יתכן שאת מערבבת יותר

מדי את העיסה
נסי לערבב רק עד לעירבוב אחיד וזהו
לשים תבנית במרכז התנור.

 

ליאת326

New member
תודה רבה על המענה

מה הכוונה ערבוב יתר ? אני מערבלת במערבל ידני עד לקבלת בועות ואז מפסיקה , האם זה נחשב יותר מידי?
 

חנהפ

Active member
העירבוב עם הקמח צריך להיות ממש קצר

אני מוסיפה ומערבבת עד שכמעט אחיד ומסיימת בעירבוב ביד קצרצר.

קמח לא אוהב סחרחורת
 

ליאת326

New member
תודה רבה אני חושבת שהבנתי את הטעות

האם אפשר בהזדמנות זו לקבל מתכון לעוגת תפוחים בחושה פרווה מוצלחת
 

חנהפ

Active member
עוגת תפוחים בחושה נהדרת

[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/02/blog-post_5015.html[/URL]


רכיבים:
חומרים יבשים:
1/2 2 כוסות קמח
1 כף קינמון
1 כפית מלח
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
4 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר דמררה
קליפה מגוררת מלימון
1 כוס שמן
6 תפוחים קלופים וחתוכים לפרוסות לא דקות
ציפוי:
100 גר' אבקת סוכר
2 כפות מים



אופן הכנה:
לערבב את החומרים היבשים עם הרטובים. לא לערבב יותר מידי.
להוסיף את התפוחים.
לצקת לתבנית BUNDT משומנת היטב.
לאפות שעה בחום 175 מעלות.
כשהעוגה קרה ל גמרי ניתן להפריד מהדפנות ולהפוך על צלחת הגשה,
לצקת את הציפוי לאחר חימום קל במיקרו.
הערות:
מבוסס על מתכון של מרתה סטיוארט עם התאמות שלי.
 
למעלה