לענתי24 עוגת תפוזים, סולת וקוקוס / קפה ארומה
1 כוס קמח 1 כוס סולת 1 כוס קוקוס 3/4 כוס סוכר 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 4 ביצים 3/4 כוס שמן 1 כוס תפוזים לסירופ - 1 כוס מים 3/4 כוס סוכר 1/2 לימון הוסף מרכיבים אלו לרשימת הקניות אופן ההכנה מקציפים חלבונים עם סוכר. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. בקערה נפרדת מערבבים שמן חלמונים ותפוזים. להוסיף חומרים יבשים לחלמונים ולערבב עם החלונים המוקצפים להעביר לתבנית , להוסיף מעט קינמון באמצע ומעל ולאפות 150 מעלות 30 דקות להרתיח מים סוכר ולימון ושהעוגה חמה לשפוך באופן שווה מעליה אפשר להוסיף קצפת מלמעלה - לא חובה