עוגות מקמח מלא - מה ניתן לעשות

עוגות מקמח מלא - מה ניתן לעשות

כדי שלא יתפוררו כל כך ? האם כדאי להוסיף עוד ביצים, מעבר למה שמציין המתכון ? או שיש למישהו פטנט בדוק אחר ???
 
האם תוכלי להביא את המתכון לעוגה

כדי שנוכל "לאבחן" אותה
 
ברצון רב, לאחרונה ניסיתי שתי עוגות

שונות - האחת, עוגת בננות, שמרכיביה כוללים : 1/2 חב. מרגרינה 1/2 כוס סוכר חום 1 בננה 1 ביצה טרופה 1 כוס קמח מחיטה מלאה ו - 2 כפיות אבקת אפייה. האחרת, עוגת שוקולד, העשוייה מ : כוס ושליש קמח מחיטה מלאה 2 כפיות אבקת אפייה 1/2 כוס סוכר חום 1 כוס סוכר לבן 75 ג"ר שוקולד מריר מומס 1/4 חב. מרגרינה 1 כוס חלב 1 ביצה טרופה 1 כפית תמצית רום. שתי העוגות יצאו די טעימות, אך ממש " לא מחזיקות " והתפוררו עם כל מגע קל, עד שנאלצנו לאכול אותן בעזרת כפית........... אז אם למישהו, יש רעיון, איך לגרום להן להיות יותר יציבות -
 
למעלה