עוגות של פסח איך גורמים להן להיות פחות מתפוררות? יותר קמח מצה? או אולי קמח תפו"א? נוזלים? שומן?
ח חנהפ Active member 11/4/16 #1 עוגות של פסח איך גורמים להן להיות פחות מתפוררות? יותר קמח מצה? או אולי קמח תפו"א? נוזלים? שומן?
bali New member מנהל 12/4/16 #2 נראה לי שכיום יש תערובות קמח לפסח שמורכבות משילוב של קמח מצה, קמח תפו"א וקורנפלור, שמתאימות יותר לאפיית עוגות מאשר שימוש בקמח אחד מסויים. שווה לנסות להשתמש בהן ולראות אם העוגות יוצאות מוצלחות יותר מבחינת מרקם.
נראה לי שכיום יש תערובות קמח לפסח שמורכבות משילוב של קמח מצה, קמח תפו"א וקורנפלור, שמתאימות יותר לאפיית עוגות מאשר שימוש בקמח אחד מסויים. שווה לנסות להשתמש בהן ולראות אם העוגות יוצאות מוצלחות יותר מבחינת מרקם.