עוגות../images/Emo212.gif
פסי שמרים פרווה בצק: 1 ק"ג קמח (אני משתמשת במלא 70% של ניצן הדובדבן) 3 כפות שמרים יבשים (1 שימרית) 200 גר' מרגרינה (במקום חמאה כדי שיהיה פרווה) 3/4 כוס סוכר 1 1/4 כוסות מיץ תפוזים (במקום חלב) 1 כפית מלח מהכמות הזאת יוצאים לי 5 פסים... בתמונה 2 פסים ממולאים בשוקולד שהכנתי ככה: 3/4 חב' מרגרינה 1/2 כוס קקאו 1 כוס סוכר 1 כפית נס קפה 1 כפית קנמון אחרי האפיה - סירופ מ- כוס מים + כוס סוכר + כף תמצית וניל
הכנתי עוד שני פסים ממולאים בתפוחי עץ (4-5 תפו"ע מגורדים, 1/2 כוס סוכר, 2 כפות קינמון, 2 כפות פודינג וניל לבישול, מיץ מחצי לימון, שקדים פרוסים) ופס נוסף בקינמון (כי נגמרו התפוחים
) מעולה בהקפאה!!
פסי שמרים פרווה בצק: 1 ק"ג קמח (אני משתמשת במלא 70% של ניצן הדובדבן) 3 כפות שמרים יבשים (1 שימרית) 200 גר' מרגרינה (במקום חמאה כדי שיהיה פרווה) 3/4 כוס סוכר 1 1/4 כוסות מיץ תפוזים (במקום חלב) 1 כפית מלח מהכמות הזאת יוצאים לי 5 פסים... בתמונה 2 פסים ממולאים בשוקולד שהכנתי ככה: 3/4 חב' מרגרינה 1/2 כוס קקאו 1 כוס סוכר 1 כפית נס קפה 1 כפית קנמון אחרי האפיה - סירופ מ- כוס מים + כוס סוכר + כף תמצית וניל