עוגות

למוןדבש

New member
עוגות../images/Emo212.gif

פסי שמרים פרווה בצק: 1 ק"ג קמח (אני משתמשת במלא 70% של ניצן הדובדבן) 3 כפות שמרים יבשים (1 שימרית) 200 גר' מרגרינה (במקום חמאה כדי שיהיה פרווה) 3/4 כוס סוכר 1 1/4 כוסות מיץ תפוזים (במקום חלב) 1 כפית מלח מהכמות הזאת יוצאים לי 5 פסים... בתמונה 2 פסים ממולאים בשוקולד שהכנתי ככה: 3/4 חב' מרגרינה 1/2 כוס קקאו 1 כוס סוכר 1 כפית נס קפה 1 כפית קנמון אחרי האפיה - סירופ מ- כוס מים + כוס סוכר + כף תמצית וניל
הכנתי עוד שני פסים ממולאים בתפוחי עץ (4-5 תפו"ע מגורדים, 1/2 כוס סוכר, 2 כפות קינמון, 2 כפות פודינג וניל לבישול, מיץ מחצי לימון, שקדים פרוסים) ופס נוסף בקינמון (כי נגמרו התפוחים
) מעולה בהקפאה!!
 

למוןדבש

New member
מאפינס דבש

המאפינס לקוחים מהספר "סודות מתוקים" של קרין גורן. לא מצאתי את המתכון באתר שלה ולכן אני לא מקלידה אותו אך ממליצה עליו בהחלט! המאפינס יוצאים רכים וטעימים במיוחד, וילדים משתגעים אחריהם...
 

למוןדבש

New member
אפיתי בתבנית שקעים רגילה, לא יודעת מה מספר

המנג'ט אבל הוא מתאים בול לתבנית... זה לא המנג'טים הפיצפונים אלא היותר גדולים... מקווה שעזרתי...
 

פלפלת50

New member
קציצות בשזיפים ויין

מצרכים: 1 ק"ג בשר בקר טחון 2 גזרים 1 בצל גדול 1 קישוא 3-4 שיני שום (את הירקות קוצצים במעבד מזון) 2 ביצים תיבול: מלח, פלפל שחור, קינמון -מערבבים הכל לעיסה ציר: 3-4 בצלים קצוצים גס 1 כרישה 4-5 שיני שום -לטגן מעט בשמן ואז להוסיף: מלח, פלפל שחור, קנמון 300-500 גר' שזיפים שחורים מיבשים עם הגלעין 1 כוס יין 1 כוס מים הכנה: לבשל את הציר, כשהציר מבעבע לכדר כדורי בשר בגודל כדור טניס מהעיסה לתת רתיחה של הציר עם הקציצות להנמיך את האש ולבשל כשעה וחצי
 
למעלה