עוגיגה היתה אצלי הערב-

Sימה

New member
עוגיגה היתה אצלי הערב-

למדנו פיות מוקצפות היא בעצמה פייה עוגיה באה עם פיות מוכנות שלמדה מהסדנא הוירטואלית שבפורום

Sימה

New member
עוגיגה גם יפה וגם אופה -הביאה עוגה

מעשה ידה.

smady a

New member
רק להוסיף תותים ולזלול את המוקצפות

מתוקות מאודדדדדד

עוגיגה

New member
סימה תודה רבה מתוקה נהנתי מאוד

היה ממש תענוג למדתי המון והתרשמתי מעבודותייך המקסימות. חייבת לציין שאת מעבירה את החומר באדיבות ובמלוא הרצון לשתף. שוב תודה רבה שמחתי להכיר ומקווה שניפגש בהזדמנויות נוספות.

כמה מוכשרת עוגיגה../images/Emo70.gif

גם הפיות ה-"רגילות" וגם המוקצפות נראות מקסימות! סימה.... איך היתה העוגה? (עוגה לכבוד יום ההולדת?)

עוגיגה

New member
תודה קשת

ואני רק במפגש עם סימה ידעתי על יום ההולדת
כך שלא התאפשר לי להפתיע אותה כמו שצריך (בהזדמנויות אחרות). הבאתי עימי עוגת שמרים קינמון וסימה עינגה אותי בסלט (שהבנתי שהוא המפורסם שלה במפגשים) עם כריכי גבינה (אחלה ארוחת ערב היתה לנו)

הייתי עכשיו בגלרייה שלך

עברת סדנת מוסים אצל יוד? הייתי אצלה לפני שנה וחצי- שנתיים, לצערי לא יצא לי להכין מאז מוסים בבית. התמונה בגלרייה שלך עשתה לי חשק להכין כאלו בקרוב
(אבל בלי הפס קישוט....)

עוגיגה

New member
אכן כן

אין מה להגיד המוסים האלה כובשים. אני גם הייתי אצלה לפני כשנתיים בערך והיה ממש תענוג מאז עשיתי המון מוסים (למשפחה, הזמנות וכו'.......) דרך אגב את יכולה לעשות את הפסי קישוט גם בלי התבניות והשקפים המיוחדים. וכמובן שניתן לעשות גם בלי הפס גם ברינגים וגם בכוסות. טוב אז אני מחכה לראות תוצאות.

אור224

New member
יוווו,אני תכננתי ללכת לסדנא כזאת

אבל בשל שפע תוכניות, תוכנית זו "נפלה בין הכסאות".

עוגיגה

New member
סדנא מומלצת מאוד

אבל אח"כ לא לבוא בטענות שיבקשו כל הזמן עודדדדדדדדדדדדד ולא להתלונן גם על הקלוריות וקילוגרמים

למעלה