עוגיונת

אחרי

אני מממתתתתההה מכאבים.
הם היו נסבלים אחרי הפעולה. אפילו מאוד. אפילו מפתיעים לטובה. זה היה ב2 בצהרים. 5 שעות אחרי- זה יותר דומה לצירים שמקרינים לי גם לגב ולרגליים. אני גמורה, והסיבההיחידה שאני מתקשרת כרגע הוא על 25 טיפול אופטלגין וכמה שאכטות של רפואי (לא לשפוט בבקשה). פדים קלים? אני גומרת פה ווניות (מה שהחזיק אותי אחרי לידה.. להבדיל..). אין חום. לא חושבת שזה ברמה של ללכת למיון
&nbsp
נפשית- התפרקתי על השולחן. חיברו לי עירוי לוריד והתחלתי לבכות ככ חזק שלא יכלתי לדבר. הרופאה המהממת (!!) פשוט החזיקה לי את היד ושאלה אם אני עצובה או פוחדת. הנהנתי לראשון והיא היתה כלכך אכפתית, אמפתית ומבינה... פשוט אין מילים מספיק טובות- לכל הצוות בקפלן. שהיה הכי נעים שאפשר. ובכלל, מחלקה קטנה מאוד אז הרגיש אינטימי, נשי, אישי.
&nbsp
אה, ולפני כמובן שביקשתי א.ס... וראו שאין נס רפואי. לא רק זה, אלא הקצת הכתמות שהתחילו אתמול היו בעצם הגוף שמתחיל לבד את התהליך, והשק כבר היה בצוואר הרחם , שזה ממש טוב והיה אמור מאוד להקל על היקף הפעולה שנדרשה.
&nbsp
בקיצור, יום מאוד מאתגר. כרגע בעיקר פיזית.
וכשירגע הפיזי אני אחלים כולי. העברתי צירים של פיטוצין בלי משככים- אני יכולה גם על החרא הזה
&nbsp
תודה ששאלת, זה כשלעצמו ריגש אותי
וסליחה על ההפחדות למי שלפני ועל הסדר המבולבל של הדברים. לא מספיק מאופסת כדי לארגן את המחשבות שלי.
&nbsp
אוהבת אתכן
תודה שאתן כאן בשבילי

אמן

אני שמחה שאת אחרי (בכלל לא על הכאבים והדימום הכבד), מאחלת לך שכשהפיזי ייגמר תחלימי כולך אנחנו נהיה פה גם מחר וגם מחרתיים, תמיד, אם תצטרכי אותנו, לכל דבר שהוא. אני מחבקת אותך ומאחלת לך התאוששות מהירה.

זלופית

New member
עוגיונת, חיבוק גדול! וברשותך מנצלש"ת... שאלה על ציטוטק

היריון שלישי, אמנם לא מתוכנן אך רצוי (אפילו מאוד) - שלשום ב-US ראשון בשבוע 8+4 לא נצפה דופק, העובר התאים לשבוע 7+5... הרופא שלי המליץ על גרידה, אבל אחרי שבילינו את הבוקר באיכילוב, החלטתי לקחת ציטוטק במקום.
לקחתי 4 כדורים באופן וגינלי, אתמול בסביבות 9 בערב - ואני קצת מודאגת מהתקדמות התהליך... ציפיתי לכאבים חזקים ודימום ממש מאסיבי, במקום זה עד עכשיו יותר מ 12 שעות אחרי יש דימום קל כמו מחזור ואפילו פחות וכאבים ממש קלים. אני חוששת שהכדורים לא עובדים כמו שצריך... אולי לא הכנסתי אותם מספיק פנימה - דחפתי הכי עמוק שהצלחתי...

אשמח לשמוע ממי שעברה את זה - האם זה תקין? האם יכול להיות שבהמשך היום תהיה התגברות פתאום?? מאוד רוצה להימנע מגרידה

השפעת הציטוטק עשויה להתגבר בהמשך היום

וגם אם לא, אני משערת שהוזמנת לביקורת על מנת לקבל מנה שניה במידה ויידרש.
בהפלת הציטוטק הראשונה שלי, הדימום היה מינורי אחרי המנה הראשונה.
48 שעות לאחר המנה הראשונה, הגעתי לביקורת וקיבלתי מנה שניה (במקרה שלי הכדורים הוחדרו ע"י רופא, ובכל זאת כדור אחד או שניים מכל מנה נפלט אחרי זמן קצר יחסית).
כ-24 שעות אחרי המנה השניה, נפלט שק ההריון, ועדיין הדימום לא היה דרמטי במיוחד.

מחזיקה לך אצבעות שלא תגיעי לגרידה.
משתתפת בצערך על האובדן

ציטוטק וגרידה

את יודעת, זה מדהים. באחת השיחות שלי אתמול אמרה לי הרופאה במחלקה- שנשים מתחלקות לשתיים- אלו שיעשו הכל כדי לעבור את זה עם ציטוטק, בבית- ואלו שמעדיפות עשרות מונים לעבור גרידה (אני מהסוג השני).
אני יכולה להבין את שני הסוגים, לכל אחד מהם יתרונות אחרים וזה אולי יותר קשור למבנה האישיות, לסוג התהליך שאת מסוגלת או רוצה להכיל.
על כל פנים, בשניהם - מה שלא יהיה - מאחלת לך שיעבור בקלות ושיהיה מאחוריך מהר, כדי להתחיל להמשיך הלאה.
&nbsp
עוגיונת

מעדכנת- מאבל אחד לאבל אחר..

אז כנראה שהקשה מאחורי.
אחרי מה שברור לי עכשיו שאתמול היה כאבים ודימום ברמה של צירים- הבוקר זה כבר בלי כאבים, בדימום סביר ונראה שהרע מאחורי.
אני בכל מקרה במנוחה בבית, בדיוק "בזמן" להיות זמינה לאבל מסוג אחר לגמרי. דוד שלי נפטר הבוקר.
אמא שלי (זה אח שלה) גרה שני בניינים ממני, והמשפחה שלה בחו"ל- כך שהיא קיבלה את הבשורה לבד ולא תהיה עם משפחתה (שם) בימים הקרובים של השבעה, וכנראה תטוס לשלושים. אז מכל החרא הזה- יצא שאני כאן, כאמור בלי כאבים של ממש, זמינה להיות שם בשבילה (ותוך כדי לערבב לי בראש שני סוגים שונים של אבל- על חיים מלאים שנגמרו בגיל יפה ומבוגר, ועל חיים שבכלל לא התחילו).
זה חצי כוס מלאה וריקה יחד.
כמו שאומרים הדתיים, הכל לטובה.
ובכל זאת...

תנחומי.

מאחלת לך שפיזית הכל אכן מאחוריך ומאחלת לך לעבור את התקופה הקשה הזאת איכשהו בשלום.

עוגיונת עמוס אצלך

מאבל לאבל. חיים שנגמרו. חיים שלא התחילו. רחוק מהמשפחה. קרוב לאמא. אנחנו פה לשמוע על כל סוגי האבל וההתמודדויות וללוות אותך. משתתפת בכל סוגי הצער שלך.

למעלה