עוגיות בריאות: שיבולת שועל, טחינה, ושאריות ממיץ גזר. וזהו.
תוספת קטנה של מים, על מנת שהחומרים יידבקו.
ולאחר כחצי שעה - שעה בתנור, הן יוצאות נפלא. פריכות וטעימות ביותר.
רק אתגר אחד מחכה לפתרון - כמה שעות לאחר האפייה, העוגיות שהיו מאד פריכות מתחילות להתרכך.
העברה לצנצנת אטומה לא עזרה, ואחסון בקופסא מאווררת גם לא עזר.
הסברים? הצעות?
תוספת קטנה של מים, על מנת שהחומרים יידבקו.
ולאחר כחצי שעה - שעה בתנור, הן יוצאות נפלא. פריכות וטעימות ביותר.
רק אתגר אחד מחכה לפתרון - כמה שעות לאחר האפייה, העוגיות שהיו מאד פריכות מתחילות להתרכך.
העברה לצנצנת אטומה לא עזרה, ואחסון בקופסא מאווררת גם לא עזר.
הסברים? הצעות?