עוגיות בריאות
שלום, השאלה הזאת לא קשורה ישירות לתזונה צמחית, אבל בכל זאת - לא מדובר בעוגיות בשריות
אחרי אוכל אני בדרך כלל מרגיש צורך לאכול משהו מתוק אבל קשה למצוא מתוקים שהם גם בריאים, אז החלטתי לנסות להכין משהו שיזכיר לי עוגיה וגם יהיה טעים ובריא (ואין לי שום רקע בהכנת עוגיות, ראו הוזהרתם). פשוט עירבבתי מצרכים שונים מתוך הנחה ששום דבר רע לא יכול לצאת מזה: קמח מלא, ביצים, שמן זית, שקדים קלופים, צימוקים, שיבולת שועל וסילאן. הכנסתי לתנור ויצא דווקא משהו נחמד ואפילו טעים (ובריא!). הבעיה היא שהעוגיות יצאו קצת יבשות, ורציתי לשאול האם יש לכם רעיון להתגבר על כך. אשמח לשמוע
תודה!
שלום, השאלה הזאת לא קשורה ישירות לתזונה צמחית, אבל בכל זאת - לא מדובר בעוגיות בשריות

