עוגיות גרעינים טבעוניות - שאלה
אני רוצה להכין עוגיות מגרעינים למיניהם (חמניה, דלעת, שומשום)
בגירסא הרגילה מכינים אותם עם חלבון ביצה שיחזיק את כל הגרעינים יחד.
מה לעשות בשיטה הטבעונית?
שמתי טחינה גולמית, אבל זה לא מחזיק.
אני לא מוסיפה להם סוכר כי הוספתי חמוציות. הטעם טוב אבל זה התפורר ברגע שהוצאתי מהתנור ועכשיו זה מין גרנולה...
זה טעים ואני מתכוונת להוסיף את זה לקינואה או משהו..
אבל רציתי עוגיות.
למישהו יש רעיון איך להדביק את העניין הזה?
תודה
אני רוצה להכין עוגיות מגרעינים למיניהם (חמניה, דלעת, שומשום)
בגירסא הרגילה מכינים אותם עם חלבון ביצה שיחזיק את כל הגרעינים יחד.
מה לעשות בשיטה הטבעונית?
שמתי טחינה גולמית, אבל זה לא מחזיק.
אני לא מוסיפה להם סוכר כי הוספתי חמוציות. הטעם טוב אבל זה התפורר ברגע שהוצאתי מהתנור ועכשיו זה מין גרנולה...
זה טעים ואני מתכוונת להוסיף את זה לקינואה או משהו..
אבל רציתי עוגיות.
למישהו יש רעיון איך להדביק את העניין הזה?
תודה