עוגיות הזויות

JustMeNow

New member
עוגיות הזויות

עשיתי מסיבה אצלי בבית הזמנתי 30 איש ככה והכנו עוגיות עם חשיש
אבל פאקינג שיט הרוסים פוררו גם כדור של אקסטה לכמה עוגיות ואכלתי אחת (חוץ מ- 3 עוגיות רגילות..חחח ואיזה ג'וינט חביב) והייתי בסרטים יומיים!!! לעזאזל איתם אני נגד לגעת בדברים כאלה...זה כימי אוףףףףףף

mUdaFuckAh

New member
היית בסרט יומיים

בגלל שאכלת איזה שפיץ מאקסטה ? טוב..

JustMeNow

New member
לא רק מהאקסטה

טחנתי לא מעט עוגיות ומסתבר שגם ג'וינט או שניים ואולי גם אלכוהול הכל מעורפל כולם חזרו הפוכים הביתה הגזמנו הפעם בכמויות...

dr ganga

New member
? נשמע לי שסתם נכנסת לסרטים מסחיות

לא מבין איך אפשר להיות סרט יומיים מאיזה שביב אקסטה (כן גם אם עישנת ושתית)...אפשר לחשוב כאילו אכלת טריפ. יומיים?!!?!? אין מצב. אלא אם כן שתית שם וודקה לסד עם רדבול

CKYbeer7

New member
אחי

אני לא יודע מה להגיד לך.. אני ממש צריך שמישהו יסביר לי איך זה אפשרי.. לי היה סרט של יומיים ... של 24 שעות + מראש אחד.. ולפני הפעם ההיא עישנתי בעבר, יותר מראש אחד בפעם.. ולמה לי יש תמיד סאטלות רעות????

dr ganga

New member
ממש לא הגיוני בחיים לא שמעתי על זה

אחי זה כנראה כי אתה לחוץ יותר מדי אתה חושב שאתה מסטול ונכנס לסרטים. אין מצב שתהיה מסטול כל כך הרבה זמן. לא יודע.....

CKYbeer7

New member
כן אחי

התעוררתי יום אחרי זה... עם חיוך.. לא ממש בסטלה.. ואז בערך בשעה 5 שוב הרגשתי סטלה.

humus666

New member
אדוני שיזהר לו מעוגיות החשיש הנ"ל

גם בת דודה שלי סיפרה לי שהיא וידיד שלה אכלו עוגיות חשיש ממקור לא ידוע ואח"כ היו ב NEVER LAND כ-3 ימים, והיא סיפרה לי שזה היה סרט רע מאוד ובגלל זה היא לא נוגעת בזה יותר והדבר ידוע. לכן אני ממליץ שלא לקחת עוגיות חשיש ממקור לא ידוע ולהקפיד שהכמות של החשיש לא תהיה גבוהה מדי. ראו הוזהרתם! נ.ב אין מצב ששמו איזה אופיום וכו' בעוגיות של בת דודתי החביבה (שליט"א).

Hatsil yam

New member
כן זהו זה עובר אחרי כמה שעות..

4-5 שעות מקסימיםם ואני כבר לא מרגישה כלום לגמרי...

manbar

New member
החשיש הוא די שומני

לכן כאשר אוכלים אותו הוא נידבק לקיבה ויכול להישאר שם אפילו יומיים. בגלל זה הרגשת את הסאטלה יום למחרת

JustMeNow

New member
מסביר את זה

חחח רק אחרי יומיים פתאום הרגשתי כאילו מסך של ערפל יורד ממני בבום זה היה כזה מוזר! דייייי אני נשארת עם גראס לא נוגעת בחום יותר! זה עושה אותי כבדה מידי

למעלה