אני מנסה להכין את העוגיות שבמתכון שמפורסם פה ואני לא יודעת אם עשיתי משהו לא בסדר כי לא ממש קיבלתי בצק גמיש אלא עיסה דביקה. מה לעשות? שמתי את זה בינתיים במקרר. אני ממש נבוכה מכך שעוגיות פשוטות אני לא מצליחה להכין. שנים לא הכנתי עוגיות כאלה.
אני מזה דבילית שמתי כמות לא נכונה של קמח. פשוט לא שמתי לב. בכל אופן סתם לידע כללי היום היית בחנות שנקראת COLANDERS זו רשת חנויות אם אני לא טועה, אני נמצאת באנגליה...בכל אופן 500גרם של בצק סוכר עולה 2.50£ שזה 20 וחצי ש"ח בערך, האם זה מחיר הגיוני?איזו כמות צריך לעוגה בקוטר 26ס"מ? האמת היא שצילמתי כמה תמונות עם הטלפון שלי אבל אני לא חושבת שהן ברורות מספיק. תודה על היחס.