עוגיות חמאה מתוסכלות.

Hun1

New member
עוגיות חמאה מתוסכלות.

אני מנסה להכין את העוגיות שבמתכון שמפורסם פה ואני לא יודעת אם עשיתי משהו לא בסדר כי לא ממש קיבלתי בצק גמיש אלא עיסה דביקה. מה לעשות? שמתי את זה בינתיים במקרר. אני ממש נבוכה מכך שעוגיות פשוטות אני לא מצליחה להכין. שנים לא הכנתי עוגיות כאלה.
 

net the jet

New member
הקירור יעזור מאד, ואת יכולה להוסיף

קמח על מנת שיהפוך לגוש אותו תוכלי לרדד.
 

Hun1

New member
תודה....

אני מזה דבילית שמתי כמות לא נכונה של קמח. פשוט לא שמתי לב. בכל אופן סתם לידע כללי היום היית בחנות שנקראת COLANDERS זו רשת חנויות אם אני לא טועה, אני נמצאת באנגליה...בכל אופן 500גרם של בצק סוכר עולה 2.50£ שזה 20 וחצי ש"ח בערך, האם זה מחיר הגיוני?איזו כמות צריך לעוגה בקוטר 26ס"מ? האמת היא שצילמתי כמה תמונות עם הטלפון שלי אבל אני לא חושבת שהן ברורות מספיק. תודה על היחס.
 

net the jet

New member
לעוגה קוטר 26 את צריכה בערך חצי

קילו רק לציפוי....אבל אני הייתי קונה קילו כי צריך גם את הסגירה מסביב, הייתי מרדדת עבה ליתר בטחון...אולי את רוצה גם לפסל או לקשט למעלה גם....
 

t a l talim

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

בעבודה עם הבצק יש להקפיד על קירור- לא לעבוד עם מרגרינה או חמאה מומסת, לא בחדר חם מידי וכו'. יש לקרר את הבצק, להוסיף קמח ולשו לעבד אותו. בהצלחה!
 
למעלה