עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד
פשוט נפלאות! עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד חומרים לבצק 170 גרם חמאה 170 גרם סוכר חום 1 ביצה 1 חלמון 225 גרם חמאת בוטנים 125 גרם בוטנים קצוצים קלויים (אפשר מומלחים קלות- זה יוצא מעניין) 140 גרם קמח רגיל ¼ כפית סודה לשתיה קורט מלח 200 גרם שוקולד מריר משובח קצוץ אופן הכנה 1. מקרימים (עם ה-K) חמאה וסוכר חום לקרם אוורירי. מוסיפים ביצה וחלמון. ממשיכים לקציף. 2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים עד שנוצר בצק. 3. יוצרים כדורים בקוטר של כ-4 ס"מ ושוטחים אותם מעט. מקפיאים. 4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מע"צ עד שמשחים (כ-10 דקות). הערה: מטרת ההקפאה היא ליצור עוגיה שהיא פריכה מבחוץ ורכה מבפנים אפשר להקפיא את הבצק לכמה ימים אפשר להקפיא את העוגיות המוכנות. אסנת
פשוט נפלאות! עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד חומרים לבצק 170 גרם חמאה 170 גרם סוכר חום 1 ביצה 1 חלמון 225 גרם חמאת בוטנים 125 גרם בוטנים קצוצים קלויים (אפשר מומלחים קלות- זה יוצא מעניין) 140 גרם קמח רגיל ¼ כפית סודה לשתיה קורט מלח 200 גרם שוקולד מריר משובח קצוץ אופן הכנה 1. מקרימים (עם ה-K) חמאה וסוכר חום לקרם אוורירי. מוסיפים ביצה וחלמון. ממשיכים לקציף. 2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים עד שנוצר בצק. 3. יוצרים כדורים בקוטר של כ-4 ס"מ ושוטחים אותם מעט. מקפיאים. 4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מע"צ עד שמשחים (כ-10 דקות). הערה: מטרת ההקפאה היא ליצור עוגיה שהיא פריכה מבחוץ ורכה מבפנים אפשר להקפיא את הבצק לכמה ימים אפשר להקפיא את העוגיות המוכנות. אסנת