עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד

פשוט נפלאות! עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד חומרים לבצק 170 גרם חמאה 170 גרם סוכר חום 1 ביצה 1 חלמון 225 גרם חמאת בוטנים 125 גרם בוטנים קצוצים קלויים (אפשר מומלחים קלות- זה יוצא מעניין) 140 גרם קמח רגיל ¼ כפית סודה לשתיה קורט מלח 200 גרם שוקולד מריר משובח קצוץ אופן הכנה 1. מקרימים (עם ה-K) חמאה וסוכר חום לקרם אוורירי. מוסיפים ביצה וחלמון. ממשיכים לקציף. 2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים עד שנוצר בצק. 3. יוצרים כדורים בקוטר של כ-4 ס"מ ושוטחים אותם מעט. מקפיאים. 4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מע"צ עד שמשחים (כ-10 דקות). הערה: מטרת ההקפאה היא ליצור עוגיה שהיא פריכה מבחוץ ורכה מבפנים אפשר להקפיא את הבצק לכמה ימים אפשר להקפיא את העוגיות המוכנות. אסנת
 
למעלה