עוגיות חמאת בוטנים ושוקוצ'יפס מעולות

bali

New member
מנהל
תודה רבה אבל אצלנו מפרסמים מתכונים מלאים

ולא רק קישורים לבלוג האישי...

בבקשה לפרסם כאן את המתכון המלא
 

bali

New member
מנהל
לא יותר פשוט לשתף אותנו במתכון עצמו כאן

בהודעה?

אני יכולה למחוק את השרשור הזה אבל חשבתי שאולי תרצי להישאר ולשתף. פשוט לפי הכללים שלנו כאן (ובעוד כמה פורומי אוכל בתפוז) אנחנו משתפים במתכונים מלאים ולא מסתפקים רק בקישור לבלוג.
 
tין לי בעיה לשתף כאן

פשוט מבאס כי בבלוג אני משתפת את הסיפור מאחורי המתכון. אבל בכיף תהנו
המצרכים :

3/4 צנצנת חמאת בוטנים

2 כוסות קמח רגיל,

100 גרם חמאה מומסת ,

1/2 כוס סוכר,

כפית מחוקה סודה לשתיה,

שקית סוכר וניל,

1 ביצה (L) ,

שוקולד צ`יפס לבן/ חלב / גם וגם :)

אופן ההכנה :

בקערה שמים את כל המרכיבים למעט השוקוצ`יפס ומערבבים/ לשים יחדיו עד לעיסה מאוחדת וחלקה. ואז מוסיפים

את נטיפי השוקוצ`יפס .

לעטוף בנילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה .

מוציאים מהמקרר ויוצרים עיגולים קטנים- כדורונים ובאמצעות 2 כפות ידיים משטחים ומניחים על תבנית עם נייר אפיה .

תשאירו רווחים של כ סנטימטר בין העוגיות- הן לא תופחות .

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-10 דקות.

אפשר לראות שנוצרים חריצים בתוך העוגיות . והן מזהיבות מעט . לא להגיע להשחמה - הן ישרפו. כאשר מוציאים

מהתנור הן עלולות להראות לא מוכנות אך לאחר קירור הן מתקשות .

*את השוקוצ`יפס ניתן להחליף בנטיפי חמאת בוטנים שזה הכי טעים אבל קשה מאוד להשיג בארץ (חיפשתי בהמון

מקומות ולא מצאתי) אפשרי גם לשים סוכריות עדשים m&m זה גם יוצא מצוין , טעים וצבעוני .

עוגיות קלות וטעימות מאוד !
 

bali

New member
מנהל
תודה רבה ויש פתרון


כשאת משתפת כאן במתכון המלא, את יכולה לצרף גם את הקישור לרשומה בבלוג, למי שמעוניינים לקרוא את כל הרקע מסביב.

פשוט הרעיון שלנו הוא לשתף כאן אחד את השני במתכונים, כאלה שיהיה אפשר למצוא בחיפוש הפורום בלי להצטרך לקפוץ לקישורים אחרים על הדרך. זה גם נוח יותר, בייחוד למשתמשים בסלולריים למיניהם, בהם כל מעבר לקישור הופך לסירבול.
 
למעלה