עוגיות לילדים

עוגיות לילדים

ערב טוב, אני מחפשת מתכון לבצק פשוט שילדים יכולים להכינו , אח"כ לשחק עם הבצק ולבסוף גם לאפות ממנו עוגיות תודה מראש

עוגיות שוות של גן עופרים

עוגיות שוות של גן עופרים 3 כוסות קמח ¾ כוס סוכר 1 חבילה מרגרינה ואני מעדיפה חמאה ½ שקית אפיון 2 כפיות לבן או שמנת או מיץ תפוזים ביצה 1 חלמון אפשר להוסיף קליפת לימון או תפוז מגוררת. אופן ההכנה שעה במקרר לפני האפיה לרדד ולקרוץ עוגיות בחותכן מיוחד או סתם לחתוך בסכין. לאפות בחום בינוני עד שיזהיב. לצנן המקור-פורום וואלה

קישלורן

New member
לא צריך להשהות במקרר

אפשר לעבוד עם הבצק ברגע שמתקרר. לאחר שהנכדים מתעללים בבצק - אמא שלי שומרת אותו במקרר. זו היתה הכוונה.

קישלורן

New member
../images/Emo12.gif אופססססי

נדמה לי שעניתי לך והייתי צריכה לשתוק. התכוונתי לבצק יצירה בשירשור אחר . . .

תודות למגיבות

בהחלט מתכונים שראוי לשמרם, במקרה שלי , אני מחפשת משהו פשוט יותר, שביתי בת ה-3 תוכל להיות שותפה לו, משהו בסגנון קמח , מיים סוכר, ללא הקצפות , רק לישה. זה אמור להיות בצק שהיא תשחק איתו קודם לקריצת העוגיות ואפייתן. יש דבר כזה??!!

קישלורן

New member
לדעתי . . .

הקישורים ששלחתי יכולים להתאים בדיוק לעניין זה. פשוט תתעלמי מהצורות ותני לביתך להחליט מה היא רוצה לעשות עם זה. הבצק כבצק נוח לעבודה עם הידיים. לפחות זה בשני הצבעים זכור לי ככזה. כדורי שוקולד אמרנו ? אני לא זוכרת. מה דעתך ?

נופר א

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo20.gifברוכה הבאה!!!!../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif

איזה שם יפה יש לך ממש מצא חן בעיניי. יהיה לך כייף ונעים איתנו ולילה טוב

רוני ר

New member
מתכון מצוין לעוגיות פריכות

של אמא של צליל ואופק. קל ונוח מאוד לעיבוד , ומאוד מתאים לעבודה עם ילדים. מומלץ. עוגיות פריכות (אמא של צליל ואופק) 1 קילו קמח, חצי כוס סוכר, 2 חבילות מרגרינה, 3 ביצים, 2 שקיות אבקת אפיה,2 שקיות סוכר וניל, 5 כפות מים. ללוש את החומרים לבצק. לתת לבצק לנוח רבע שעה. לרדד ולצור צורות. תבנית משומנת . 30 דקות אפיה , חום בינוני. - אפשר להוסיף לבצק עוד סוכר לתוספת מתיקות.

למעלה