עוגיות מושלגות

עוגיות מושלגות

שלום,

הכנתי את העוגיות המושלגות של קרין אינספור פעמים.
הפעם הכנתי ולא יצאו לי יפים כמו תמיד, הם לא התפוצצו יפה ומשום מה הבצק או התנור "שאב" את אבקת הסוכר. גילגלתי כמובן פעמיים.
כמה דברים שונים מאז שהכנתי פעם אחרונה:
החלפתי תנור
שילשתי כמויות
השתמשתי בשוקולד משובח במיוחד, 72%
לגבי האבקת סוכר - אולי השתמשתי בחברה אחרת - לא בטוח.

אשמח מאוד לדעת איפה הטעות, השקעתי בהם המון עבודה וגם לא מעט כסף והתאכזבתי.

תודה
 
למעלה