awareness3
New member
עוגיות מלוחות טעימות
הכנתי ממתכון שפורסם ב mako ולא היה צריך להתאמץ לטבען
עוגיות מלוחות עם קצח
150 גרם חמאה - השתמשתי במחמאה כי נגמר שמן הקוקוס והזמן הספיק רק כדי להגיע למכולת השכונתית...
1/2 כפית סוכר
1 כפית מלח
2 כפות מיונז - כי היה לי סופסופ מיונז קשיו קוקוס
כוס וחצי קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
100 גרם צפתית קשה או גבינה עיראקית קשה, מגוררת גס - גבנ"צ טבעונית מעדן שחיפשתי מה לעשות איתה
50 גרם קצח
אופן ההכנה:
1. מערבבים במעבד מזון את החמאה, הסוכר והמלח.
2. מוסיפים את המיונז, הקמח ואבקת האפייה ומעבדים עד שמתקבל בצק.
3. מוציאים את הבצק למשטח עבודה, מוסיפים את הגבינה, לשים ביחד ויוצרים כדור. מניחים במקרר כשעה.
4. יוצרים מהבצק עיגולים בגודל של מטבע של חצי שקל, מפזרים את הקצח ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
טעים!!!
נטרף ללא שאלות מיותרות

הכנתי ממתכון שפורסם ב mako ולא היה צריך להתאמץ לטבען
עוגיות מלוחות עם קצח
150 גרם חמאה - השתמשתי במחמאה כי נגמר שמן הקוקוס והזמן הספיק רק כדי להגיע למכולת השכונתית...
1/2 כפית סוכר
1 כפית מלח
2 כפות מיונז - כי היה לי סופסופ מיונז קשיו קוקוס

כוס וחצי קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
100 גרם צפתית קשה או גבינה עיראקית קשה, מגוררת גס - גבנ"צ טבעונית מעדן שחיפשתי מה לעשות איתה
50 גרם קצח
אופן ההכנה:
1. מערבבים במעבד מזון את החמאה, הסוכר והמלח.
2. מוסיפים את המיונז, הקמח ואבקת האפייה ומעבדים עד שמתקבל בצק.
3. מוציאים את הבצק למשטח עבודה, מוסיפים את הגבינה, לשים ביחד ויוצרים כדור. מניחים במקרר כשעה.
4. יוצרים מהבצק עיגולים בגודל של מטבע של חצי שקל, מפזרים את הקצח ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
טעים!!!
נטרף ללא שאלות מיותרות
