מעמולים
מעמולים של איזבל מצרכים לבצק 3 כוסות קמח לבן ¾ כוס סולת 200 גר' חמאה או מרגרינה 2 כפות שמן מים קרים לפי הצורך למילוי 1 חבילה של תמרים מגולענים בואקום (500 גרם) 150 גר' פיסטוקים קלויים וטחונים. הכנה: מערבבים את כל חומרי הבצק מלבד המים לתערובת פירורים. בהדרגה מוסיפים מים תוך כדי לישה עד לקבלת בצק רך ואחיד. מצננים במקרר כשעתיים. את הפיסטוקים מערבבים עם התמרים, ואם רוצים מוסיפים קינמון. מי שאוהב ממש מתוק, אפשר להוסיף עוד סוכר לתמרים, אבל זה די מיותר לטעמי. לאחר שהבצק התקרר לוקחים ממנו ויוצרים כדורים בגודל של אגוז מלך. משטחים, מניחים כפית מהמילוי, סוגרים את השוליים ומהדקים. מגלגלים יפה ביד לכדור ומשטחים מעט. אפשר לקשט קישוטים מסורתיים בעזרת פינצטת אלומיניום רחבה שאפשר למצוא בכל שוק. אם לא, גם חורים עם מזלג זה בסדר מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים 10-15 דקות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות. העוגיות צריכות לשמור על צבע יחסית לבן ולא להשחים במיוחד. לאחר שמצטנן בוזקים מעל כל העסק אבקת סוכר. ממכר.