1מדינת ישראל
New member
עוגיות סנדביץ עם ריבה
עוגיות סנדביץ ממולאות בריבה כשהעוגיה העליונה עם חור ומעל אבקת סוכר דרג ת קושי - 2 החומרים 1 ק"ג קמח רגיל 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית אבקת וניל 600 גרם מרגרינה ללא מלח (3 חבילות) – בטמפרטורת החדר גרידה ומיץ מ- 1 לימון/תפוז 2 ביצה 1 כוס סוכר ¼ כפית אבקת אמוניה (לא חובה) למילוי – ריבה (ללא הפרי) לציפוי - אבקת סוכר אופן ההכנה – ניתן להשתמש במיקסר מערבבים היטב את המרגרינה עם הסוכר (אפשר במקסר) להוסיף את הביצים (חלבון+חלמון), לערבב. להוסיף את גרידת התפוז/לימון והמיץ, להוסיף את שאר החומרים (פרט לאבקת הסוכר והריבה). ליצור בצק. להניח למנוחה כ-10 דקות. להכין 2 תבניות אפיה משומנות. על משטח מקומח מעט, לפתוח עלה דק. בעזרת כוס לקרוץ עיגולים. למלא תבנית ראשונה. בתבנית השניה, מניחים עיגולים כמו בתבנית הראשונה, אך באמצע כל עיגול קורצים עוד חור קטן (אפשר להשתמש באצבעון). לאפות בחום בינוני 200 מעלות כ-20 דקות ( יש להיזהר- העוגיות נאפות מהר ועלולות להישרף) לאחר האפיה, ולאחר שהעוגיות התקררו, למרוח מעל העוגיה השלמה ריבה, "ולהדביק" מעל את העוגיה עם החור. בסוף לפזר מעל אבקת סוכר.
עוגיות סנדביץ ממולאות בריבה כשהעוגיה העליונה עם חור ומעל אבקת סוכר דרג ת קושי - 2 החומרים 1 ק"ג קמח רגיל 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית אבקת וניל 600 גרם מרגרינה ללא מלח (3 חבילות) – בטמפרטורת החדר גרידה ומיץ מ- 1 לימון/תפוז 2 ביצה 1 כוס סוכר ¼ כפית אבקת אמוניה (לא חובה) למילוי – ריבה (ללא הפרי) לציפוי - אבקת סוכר אופן ההכנה – ניתן להשתמש במיקסר מערבבים היטב את המרגרינה עם הסוכר (אפשר במקסר) להוסיף את הביצים (חלבון+חלמון), לערבב. להוסיף את גרידת התפוז/לימון והמיץ, להוסיף את שאר החומרים (פרט לאבקת הסוכר והריבה). ליצור בצק. להניח למנוחה כ-10 דקות. להכין 2 תבניות אפיה משומנות. על משטח מקומח מעט, לפתוח עלה דק. בעזרת כוס לקרוץ עיגולים. למלא תבנית ראשונה. בתבנית השניה, מניחים עיגולים כמו בתבנית הראשונה, אך באמצע כל עיגול קורצים עוד חור קטן (אפשר להשתמש באצבעון). לאפות בחום בינוני 200 מעלות כ-20 דקות ( יש להיזהר- העוגיות נאפות מהר ועלולות להישרף) לאחר האפיה, ולאחר שהעוגיות התקררו, למרוח מעל העוגיה השלמה ריבה, "ולהדביק" מעל את העוגיה עם החור. בסוף לפזר מעל אבקת סוכר.