עוגיות עם טונה

נעמה283

Active member
חלום נוסף
הלילה ממש חלמתי הרבה מקטעים .
בחלום מגיעה אחות של בעלי , כבר חלמתי עליה אז עם השיניים אם את זוכרת . בחלום בעלה נכנס אלי הביתה עם עוגיות ובפנים יש טונה כך הוא טוען בחלום. ואני לא שמחה כל כך אבל אין ברירה אני עושה הכנסת אורחים ואומרת אה אוקיי תיכנסו .
רקע
מאז החלום עם השיניים היא פתאום נחמדה אליי , אם את זוכרת היחס שלה הוא מזלזל מאוד . וגם בעלה בהתאם כי הוא נגרר שלה .
אשמח לשמוע פענוח .

אלישבע777

Well-known member
הי נעמה,

הפרוש שלי לחלום על עוגיות עם טונה

בחלום אחות של בעלך היא נוכחת נפקדת. אין לה תפקיד בחלום. מאחר שהיא שפרה לאחרונה את התנהגותה – היא עכשו "לא בשר ולא חלב"... כלומר – בסדר... אין איתה בעיות.

חסר לי הקשר שלך עם בעלה. ( תמיד לכתוב על הדמויות המופיעות בחלום!) לכן אני מפרשת כהבנתי.

האורחים הגיעו במפתיע ואת אינך שמחה, אבל אין לך ברירה. את מזמינה אותם הביתה בנימוס אבל לא בשמחה. אף אחד מהם לא עשה משהו מיוחד בעצם. רק בעלה של גיסתך, מביא איתו עוגיות. לכאורה – מתנה נאה. אבל... העוגיות מוזרות וספק גורמות נחת למי שאוכל אותן. הן ממולאות טונה... נו!!

החלום אומר שיש משהו מוזר ביחסים ביניכם. או - אולי בגלל שהעוגיות הן עוגיות של דג גם היחסים ביניכם – "לא בשר ולא חלב"... והייתי מרחיקת לכת ואומרת – עם עוגיות כאלה...עדיף שלא יביאו מתנות. החלום אומר לך, לא לצפות לדברים טובים מהם, ואם לא יהיו דברים רעים – זה כבר טוב.

פרוש נוסף טונה = טון. אלף קילו. הם מכבידים עלייך.

וגם טונה = תלונה. אולי יש להם גם תלונות עלייך או על הכיבוד שאת מגישה להם?

טונה היא דג. דגים נחשבים ליצורים קרים, חמקמקים, שתקנים, לא מתבייתים לא מתיידדים. אולי הטונה משקפת אותם באיזה שהוא אופן?

אשמח לחוות דעתך על הפרושים.

נעמה283

Active member
הי נעמה,

הפרוש שלי לחלום על עוגיות עם טונה

בחלום אחות של בעלך היא נוכחת נפקדת. אין לה תפקיד בחלום. מאחר שהיא שפרה לאחרונה את התנהגותה – היא עכשו "לא בשר ולא חלב"... כלומר – בסדר... אין איתה בעיות.

חסר לי הקשר שלך עם בעלה. ( תמיד לכתוב על הדמויות המופיעות בחלום!) לכן אני מפרשת כהבנתי.

האורחים הגיעו במפתיע ואת אינך שמחה, אבל אין לך ברירה. את מזמינה אותם הביתה בנימוס אבל לא בשמחה. אף אחד מהם לא עשה משהו מיוחד בעצם. רק בעלה של גיסתך, מביא איתו עוגיות. לכאורה – מתנה נאה. אבל... העוגיות מוזרות וספק גורמות נחת למי שאוכל אותן. הן ממולאות טונה... נו!!

החלום אומר שיש משהו מוזר ביחסים ביניכם. או - אולי בגלל שהעוגיות הן עוגיות של דג גם היחסים ביניכם – "לא בשר ולא חלב"... והייתי מרחיקת לכת ואומרת – עם עוגיות כאלה...עדיף שלא יביאו מתנות. החלום אומר לך, לא לצפות לדברים טובים מהם, ואם לא יהיו דברים רעים – זה כבר טוב.

פרוש נוסף טונה = טון. אלף קילו. הם מכבידים עלייך.

וגם טונה = תלונה. אולי יש להם גם תלונות עלייך או על הכיבוד שאת מגישה להם?

טונה היא דג. דגים נחשבים ליצורים קרים, חמקמקים, שתקנים, לא מתבייתים לא מתיידדים. אולי הטונה משקפת אותם באיזה שהוא אופן?

אשמח לחוות דעתך על הפרושים.
כל הפרושים נראים נכונים.
וכן, העיקר שלא תהיה שנאה .
מתנות מהם אני בטוח לא צריכה .

נערך לאחרונה ב:
למעלה