רקדנית הרוח..
New member
עוגיות קלילות הכנה..
לבצק: 2 מרגרינה רגילה 2 ח` קמח תופח מאליו ( של 350 ג``ר כל אחת) 1 כוס מיץ תפוזים. ללוש לבצק אחיד וחלק. לחלק ל- 4 כל חלק לרדד לעלה לא מאוד דק. למרוח ב- ממרח תמרים / שקולד למריחה/ ריבה מעורבת בבוטנים קצוצים וקינמון או כל מלית אחרת שתעלה על דעתכם. אני הכי אוהבת ממרח תמרים עם פרג (``תמרמלית``) ולפזר מלמעלה אגוזים קצוצים. לגלגל לרולדות. להניח בתבנית על נייר אפיה ולסמן על הרולדות את החתכים לעוגיות אבל לא לחתוך ממש . רק עד שליש מעובי הרולדה. לאפות בחום בינוני עד שמזהיב. כשמתקרר לפזר אבקת סוכר, לחתוך לעוגיות לפי הסימונים ממקודם. לסדר יפה בצלחת , להוסיף כוס קפה או שוקו..(יותר עדיף...) להזמין חברים ..ולהתענג על הטעם. אם נשאר... אז לשמור בקופסא אטומה. נשמר כשבוע לא במקרר. בתיאבון.
לבצק: 2 מרגרינה רגילה 2 ח` קמח תופח מאליו ( של 350 ג``ר כל אחת) 1 כוס מיץ תפוזים. ללוש לבצק אחיד וחלק. לחלק ל- 4 כל חלק לרדד לעלה לא מאוד דק. למרוח ב- ממרח תמרים / שקולד למריחה/ ריבה מעורבת בבוטנים קצוצים וקינמון או כל מלית אחרת שתעלה על דעתכם. אני הכי אוהבת ממרח תמרים עם פרג (``תמרמלית``) ולפזר מלמעלה אגוזים קצוצים. לגלגל לרולדות. להניח בתבנית על נייר אפיה ולסמן על הרולדות את החתכים לעוגיות אבל לא לחתוך ממש . רק עד שליש מעובי הרולדה. לאפות בחום בינוני עד שמזהיב. כשמתקרר לפזר אבקת סוכר, לחתוך לעוגיות לפי הסימונים ממקודם. לסדר יפה בצלחת , להוסיף כוס קפה או שוקו..(יותר עדיף...) להזמין חברים ..ולהתענג על הטעם. אם נשאר... אז לשמור בקופסא אטומה. נשמר כשבוע לא במקרר. בתיאבון.