עוגיות שהכנתי לפני שעה בערך

נופר א

New member
עוגיות שהכנתי לפני שעה בערך

הכנתי שתי תבניות והילדים התנפלו וטרפו ובקושי נשארו כמה עוגיות לצילום..... סליחה על הצילום הגרוע אבל זה בסורק והן נדבקו אליו ונהייה קווץ'!!!!!

ידעתי../images/Emo10.gif לא נורא,אסתפק ב../images/Emo137.gif

שיחלקו היום בעבודה.

נופר א

New member
עוגיות של אמירה

העוגיות שהכנתי הן המצאה של אמירה מפורום מתכונים!!!!!!!! והנה המתכון של אמירה: עוגיות אגוזים ושוקולד /אמירה מצרכים: 1 כוס קמח מלא-מנופה 1 כוס קמח רגיל-מנופה 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה-מנופה עם הקמחים 1 כוס אגוזי מלך טחונים דק 1 כוס סוכר חום 1 כף דבש 1 ביצה 150 גר' חמאה רכה(לא מומסת) 1 כפית תמצית וניל כ-30 מטבעות שוקולד מריר אופן ההכנה: בקערת המיקסר להקציף עם הגיטרה את החמאה הסוכר והדבש לקרם חלק ואחיד, להוסיף את הביצה ולהמשיך להקציף, להוסיף את כל שאר החומרים ולהפעיל על מהירות נמוכה עד שהכל מתאחד. לעטוף הקערה בנילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה. לחמם תנור ל-180 מעלות. ליצור כדורים בערך בקוטר 3 ס"מ ולהניח בתבנית מרופדת בניר אפיה. להניח את הכדורים במרווחים ולאפות 8 דקות. להוציא מהתנור ..בזהירות...ולהניח וללחוץ מעט מטבע שוקולד במרכז העוגיה.. להכניס לתנור לעוד כ-5 דקות...זהירות..העוגיה משחימה במהירות.. .יש להוציא כשזהוב כהה... לא לטרוף מיד... כי השוקולד רותח... מקור המתכון:פורום מתכונים -מתכון של אמירה

מאקי

New member
הצעות יעול לעוגיות

להשמש בשוקולד ציפס שחור או לבן להשתמש בעדשים או סקיטלס אני חיפפתי ושמתי רק קמח רגיל ותערובת אגוזים של מה שהיה בבית בפעם הראשונה לפני שנסעתי ביקשו שאכין קופסא מלאה (פי 3)כמות לא נותר פרור טעים ומסוכן ...לגזרה

נופר א

New member
../images/Emo53.gifמה זה סקיטלס../images/Emo35.gif

ועוד שאלונת: את השוקולד צ'יפס שמת למעלה או עירבבת בתוך הבצק?

מאקי

New member
היחתי למעלה 5 6 על כל אחד

הרעיון של העדשים זה מקרן קיימת סקיטלס עדשים שהילדים שלי אוהבים ואין לי מושג איזה טעם יש לזה

נופר א

New member
הילדים שלי אוהבים עוגיות עם עדשים

וזה באמת רעיון טוב ואני מאמצת אותו!!!!!! ככה אני לא אוכל מהעוגיות כי זה לא נראה לי טעים עם העדשים,אז רק הילדים יאכלו......

למעלה