עוגיות שוקלד ציפס

henzr

New member
עוגיות שוקלד ציפס

למי יש מתכון מנצח??? לא קשה ... תודה
 

יוכי68

New member
על האיזה של השוקולד ציפס יש מתכון, עשיתי

ויצא מוצלח.......יש לך? אם לא אחפש לך.
 

henzr

New member
לא שמרתי את האריזה האחרונה

אבל אני הולכת לקנות אריזה חדשה באיזה חברה מופיע המתכון?? תודה
 

חנהפ

Active member
עוגיות שוקולד צ'יפס

200 גר` חמאה מרוככת 1/4 2 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה 1/4 כוס סוכר 1 כוס סוכר חום 1 ביצה 1 חלמון 2 כפיות תמצית וניל 1/4 כפית מלח 2 כוסות (שקית) שוקולד צ`יפס 2 כפות מים לערבב קמח +מלח+ א. אפיה ולהניח בצד. בקערת המקסר לשים החמאה+ סוכר לבן+ סוכר חום ולהקציף במהירות בינונית, לאחר כ-2 דקות להוסיף הביצה , החלמון, החלב, והוניל, להמשיך עד שמתאחד. כשמוכן, לעצור ולהוסיף ידנית את הקמח והשוקולד צ`יפס. לקרר במקרר 20 דקות. בעזרת כף גלידה, להניח גושים על תבנית מצופה בניר אפיה, במרחק 3 ס``מ זה מזה. בתנור מחומם מראש ל-200 מעלות , לאפות כ-10 דקות ו ל ה ש ג י ח, כי נשרף בקלות לקרר , ובתאבון
 

חנהפ

Active member
עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות

250גר חמאה 250גר סוכר לבן 125 גר' סוכר חום 3 ביצים 375 גר' קמח רגיל 2 כפיות מחוקות אבקת אפיה 125 גר' שקדים טחונים 250 גר' שוקולד צ'יפס מריר 250 גר' שוקולד צ'יפס לבן לערבב את כל החומרים במיקסר , ובעזרת 2 כפיות להוריד על תבנית תלוליות, לי יוצאות כ-80 עוגיות, להקפיד על מרווחים כי העוגיות מתפשטות. לאפות ב180 מעלות כ-15 דקות
 
למעלה