עוגיות שוקולד צ'יפס
200 גר` חמאה מרוככת 1/4 2 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה 1/4 כוס סוכר 1 כוס סוכר חום 1 ביצה 1 חלמון 2 כפיות תמצית וניל 1/4 כפית מלח 2 כוסות (שקית) שוקולד צ`יפס 2 כפות מים לערבב קמח +מלח+ א. אפיה ולהניח בצד. בקערת המקסר לשים החמאה+ סוכר לבן+ סוכר חום ולהקציף במהירות בינונית, לאחר כ-2 דקות להוסיף הביצה , החלמון, החלב, והוניל, להמשיך עד שמתאחד. כשמוכן, לעצור ולהוסיף ידנית את הקמח והשוקולד צ`יפס. לקרר במקרר 20 דקות. בעזרת כף גלידה, להניח גושים על תבנית מצופה בניר אפיה, במרחק 3 ס``מ זה מזה. בתנור מחומם מראש ל-200 מעלות , לאפות כ-10 דקות ו ל ה ש ג י ח, כי נשרף בקלות לקרר , ובתאבון