עוגיות שושנים

עוגיות שושנים

במילוי קצף ביצים ואינסטנט פודינג (בתמונה אינסטנט בטעם תות) ניתן להכין את העוגיות יום –יומיים קודם ולקחת לפיקניק . החומרים 1 חבילה קטנה של קמח אוסם (350 גרם) 1 מרגרינה ללא מלח (200 גרם) – להמיס ולקרר 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל) 4 חלמונים 2 כפות סוכר המלית 4 חלבונים 1 כוס סוכר 1 פודינג אינסטנט ואניל/שוקולד (100 גרם) אופן הכנת הבצק בקערה עם הקמח להוסיף את המרגרינה המומסת (שהתקררה), סוכר, שמנת, החלבונים. לערבב לעיסה היטב. להניח למנוחה של ½ שעה. לשמן תבנית אפייה. על משטח מקומח, ללוש את הבצק. לחלק ל- 4, לפתוח ¼ אחד של הבצק, למלא במלית ולגלגל לרולדה. לפרוס את הרולדה ל - -8-10 חתיכות. להניח בתבנית אפייה במרווחים גדולים, כשהצד החתוך כלפי מעלה. מתקבלת צורה של חילזון ממולא. לחזור על פעולה זו עם שאר חלקי הבצק הנותרים. אופן הכנת המלית להקציף החלבונים עם הסוכר לקצף קשה, להוסיף אינסטנט פודינג ולהמשיך להקציף לאט.
 
למעלה