עוגיות תבלינים ויין פירות יער../images/Emo48.gif מצאתי מתכון מעניין באחד הספרים שלי שהלך מצויין בשיויון, עוגיות תבלינים: חצי כוס חמאה שתי כוסות קמח רגיל כף סוכר כפית מלח 3 כפיות של אבקת אפיה כוס חלב. כף של תבלון איטלקי כף אורגנו. הוראות: בקערה עמוקה לערבב את החמאה עם הקמח סוכר אבקת האפיה המלח והתבלינים עד שזה נראה כמו פירורים עדיניפ לערבב עם חלב עד שהבצק נעשה פחות דביק (הוא עוזב את צד הקערה). לשים כפות של בצק על נייר אפיה משומן אפו 10 עד 12 דקות בתנור מוחמם ל450 מעלות, ולהפריד את העוגיות מהדף ברגע שהן מוכנות וחמות. יין מיוחד תוצרת בית לדביע, מיוחד מאוד טעים מאוד ונפלא בצורה שלא תיאמן. יין מפירות יער: גלון של כל מיני פירות יער: אוכמניות תותים פטל וכל מה שתוכלו להכניס פנימה גלון של מי טהורים כמו מי מעיין או מינרלים 2וחצי כוסות סוכר וחבילת שמרים 2 חתיכות טוסט במיכל עם פתח גדול מאוד, למעוך את הפירות ולהוסיף מים להוסיף חצי מכמות הסוכר ולערבב עד שזה מתמוסס, ולשים מלמעלה את הטוסט עם השמרים, לכסות את המיכל עם בד מוסלין ולתת לזה לעמוד ל5 ימים. ולהוסיף את שארית הסוכר, ולהשאיר את זה מכוסה עוד 2 ימים לערבב היטב ולתת לתערובות לעמוד עוד 3 שבועות. לסנן דרך הבד המוסלין ולהוציא את כל הזרעים מהיין, להכניס בקבוים נקיים ולהגיש. אני הוספתי מעט מי וורדים בשביל הריח אבל זה לא הכרחי. מקווה שנהנתם מהמתכונים Arden ../images/Emo41.gif../images/Emo97.gif../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo141.gif