עוגיות תמרים של אמא
המצרכים: 1 כוס שמן 1 כוס מים 1 מרגרינה רכה 2 אב´ אפיה 1/2 כוס סוכר 1 ק"ג קמח ממרח תמרים קינמון (לא חובה) ההכנה: ללוש לבצק רך ולהשהות במקרר, לפחות חצי שעה. לחלק את הבצק לארבע. לשטח כל חלק לעלה ולמרוח ממרח תמרים. לגלגל, לחתוך לעוגיות של 1.5 ס"מ כ"א. להניח בתבנית משומנת. לאפות בחום בינוני/גבוה עד שישחים. לקרר היטב ולטבול (להטביע) באבקת סוכר. בהצלחה
המצרכים: 1 כוס שמן 1 כוס מים 1 מרגרינה רכה 2 אב´ אפיה 1/2 כוס סוכר 1 ק"ג קמח ממרח תמרים קינמון (לא חובה) ההכנה: ללוש לבצק רך ולהשהות במקרר, לפחות חצי שעה. לחלק את הבצק לארבע. לשטח כל חלק לעלה ולמרוח ממרח תמרים. לגלגל, לחתוך לעוגיות של 1.5 ס"מ כ"א. להניח בתבנית משומנת. לאפות בחום בינוני/גבוה עד שישחים. לקרר היטב ולטבול (להטביע) באבקת סוכר. בהצלחה