עוגיות

מיריל

New member
טבלת רכיבי מזון

האם תוכל להפנות אותי למקור כלשהו שמפרט את נושא חישובי רכיבי המזון? האם יש טבלה כתובה שלפיה אפשר לעבוד? לגבי תעודת כשרות, ברור שזה לא בחינם, פשוט ישנם סוגים שונים של תעודות כשרות, הקפדה קשוחה יותר או פחות.

מיריל

New member
עוגיות

לא מזמן הקמתי עסק חדש בתחום העוגיות, יש לי מספר שאלות: 1. לשם ספירת קלוריות ורכיבים, האם יש דרך אחרת חוץ מלמצוא מהנדס מזון? 2. כיצד מארגנים בר-קוד למוצר? 3. כיצד מוציאים תעודת כשרות פשוטה בלי להוציא על זה הון תועפות? תודה מראש.

nirdagan

New member
תעודת כשרות

עלותה תלויה בגורמים רבים. האם העסק אופה את העוגיות או רק משווק אותן וכדומה. בכל מקרה: 1. ערוך סקר שוק מיהם לקוחותיך ואיזה סוג הכשר הם אוהבים 2. תפנה לרבנות ולמוסדות להכשרים אחרים ותשאל מה התנאים (לא רק כספיים אלא בכלל).

אנבלrh

New member
בר-קוד למוצר

יש מכונת שקילה מיוחדת שמוציאה מדבקה עם מחיר+ברקוד להעברה בקופה את הברקוד יש להגדיר במחשב וכך הוא עובר בקופה. במחשב אפשר להגדיר את הברקוד כשקיל או לא. כל זאת בהנחה שאת עובדת עם קופה שיש לה לייזר לקריאת ברקודים. במידה ואני משתמשת במערכת של ת.מ.ר, אני מכירה אותה על כל צדדיה ותקלותיה, גם את התוכנה עצמה וגם את הקופות. ואם את צריכה טלפון של מי שמתעסק עם זה שלחי מסר אישי. אני

מיריל

New member
מכונת בר-קוד

אין לי קופה, אני לא מוכרת במקום הייצור, אלא משווקת החוצה. האם ידוע לך על פיתרון אחר שמתאים למצב זה לעשיית בר-קוד?

אנבלrh

New member
סורי, אבל אולי יש פתרון אחר.

תנסי להתייעץ עם חברות שיווק אחרות. בר-קוד עד כמה שאני יודעת משמש למעקב אחרי המלאי, בשביל זה את צריכה בר-קוד? אם לא אז מה המטרה ( כמובן אם פשר לשאול)

למעלה