האם תוכל להפנות אותי למקור כלשהו שמפרט את נושא חישובי רכיבי המזון? האם יש טבלה כתובה שלפיה אפשר לעבוד? לגבי תעודת כשרות, ברור שזה לא בחינם, פשוט ישנם סוגים שונים של תעודות כשרות, הקפדה קשוחה יותר או פחות.
לא מזמן הקמתי עסק חדש בתחום העוגיות, יש לי מספר שאלות: 1. לשם ספירת קלוריות ורכיבים, האם יש דרך אחרת חוץ מלמצוא מהנדס מזון? 2. כיצד מארגנים בר-קוד למוצר? 3. כיצד מוציאים תעודת כשרות פשוטה בלי להוציא על זה הון תועפות? תודה מראש.
עלותה תלויה בגורמים רבים. האם העסק אופה את העוגיות או רק משווק אותן וכדומה. בכל מקרה: 1. ערוך סקר שוק מיהם לקוחותיך ואיזה סוג הכשר הם אוהבים 2. תפנה לרבנות ולמוסדות להכשרים אחרים ותשאל מה התנאים (לא רק כספיים אלא בכלל).
יש מכונת שקילה מיוחדת שמוציאה מדבקה עם מחיר+ברקוד להעברה בקופה את הברקוד יש להגדיר במחשב וכך הוא עובר בקופה. במחשב אפשר להגדיר את הברקוד כשקיל או לא. כל זאת בהנחה שאת עובדת עם קופה שיש לה לייזר לקריאת ברקודים. במידה ואני משתמשת במערכת של ת.מ.ר, אני מכירה אותה על כל צדדיה ותקלותיה, גם את התוכנה עצמה וגם את הקופות. ואם את צריכה טלפון של מי שמתעסק עם זה שלחי מסר אישי. אני