עוגיות

i suffer rock

New member
עוגיות

שלום :) התנצלותי מראש על ההתנפלות. נשלחתי לכאן על ידי פורום מתכונים ואשמח לכל עזרה. ברשותכם אעתיק את ההודעה שהעלתי בפורום השכן. אני רוצה להכין עוגיות בצורת בן אדם ובנוסף לקשט אותן. נשמע פשוט אבל העניין מסתבך - על הצורה להיות של אדם גבוה, אותו אקשט במשקפיים, שיער שחור וכל שאר הפרטים המזהים של חתן היומולדת. השאלות שלי הן: :) - מה שראיתי באינטרנט לא קיימים חותכנים עם צורה נורמלית יחסית של אדם, אלא רק ילדים עגלגלים למיניהם. האם בכל זאת אפשר למצוא חותכן נורמלי או שצריך להסתבך עם החוש הפיסול הלקוי שלי ולאלתר? - עברתי על שרשור העוגיות הגדול שלכם, אבל מכיוון שהידע שלי באפייה שואף לאפס, אני לא יודעת אילו עוגיות מתאימות למטרה שלי - לשימוש בחותכנים ולקישוט. על מה אתם ממליצים? - על איזו צורת קישוט אתם ממליצים? צבעים נוזליים, גלייז רויאל (?), משחות, טושים? בעיקרון הייתי רוצה לעשות משקפיים, השיער, תווי פנים ובגדים כמובן. - אם נשאר לכם כח עוד... מה עם חותכנים של צורת גיטרה גם? ובכלל, מה החנות המומלצת מבחינתכם לציוד שכזה (בעיקר צבעים וחותכנים)? מאוד אודה על כל עזרה :) ושוב, מקווה שזהו אכן המקום הנכון. זכורה לי תמונה מלפני כמה חודשים כאן (או במתקדמים? אני נוהגת לשטוף את העיניים בפורומים שלכם לעתים קרובות) של עוגיות מקושטות בצורת ליצן. רב תודות, איריס

אנסה לענות ככל שיתן לי הזמן

ואם לא אספיק הכל אמשיך אח"כ. את יכולה ליצור צורה שאת רוצה מחתיכחת קרטון (תעתיקי תמונה של אדם "נורמלי" מאתר כלשהו), להניח אותה על הבצק המרודד ולחתוך מסביבה בעדינות.. יש המון מתכוני עוגיות על בסיס בצק פריך, יש גם מתכונים במאמרים. הייתי מקשטת או אם רוייאל או עם טושים, לא משנה תלוי בנוחות שלך. ב עיני רויאל נותן תוצאה יפה יותר. חנויות - יש הרבה , הכנסי לקישורים ותמצאי. בס"כ אין הרבה הבדליםביניהם. אניחייבת להתוודות שאניממש לא אוהבת את מר קייק. משהו ביחס שם לא אהוב עלי... אבל זה טעם אישי. מצטערת על התמציתיות, בערב יהיה לי יותר זמן

i suffer rock

New member
תודה רבה :)

ועוד מספר שאלות (בכל זאת פעם ראשונה)... העוגיות שבמאמר הפורום והרויאל - לכמה עוגיות זה מספיק בערך? יש לי שאיפות שנראות לא מציאותיות למדי - בן אדם, גיטרות, דמויות, אותיות... אקפוץ מחר לגרובשטיין אם כן, או לאחת מהחנויות האחרות בתל אביב לציוד... ניתן למצוא בכולן צבעים מגוונים לרויאל, נכון? ושאלת השאלות - מה תכלס אני צריכה לקנות באופן מיוחד? רק הצבעים?! ובשביל להיות בטוחה - אני צריכה להשתמש רק במתכונים של עוגיות על בסיס בצק פריך? איך מזהים אותם בכלל? בפורום מתכונים ישנה רשימה אינסופית... כל מה שלשים בסופו של דבר יתאים לי? הייתי רוצה פשוט לגוון קצת ולא ללכת על העוגיות הפשוטות ביותר. שוב תודה רבה... ואודה לכל עזרה נוספת :) איריס

למעלה